Tak Evropské hodnoty zavítaly již i k nám?

Minimum inteligenčního kvocientu
Příspěvek na nezávislou žurnalistiku
 

Do naší redakce přišel dnes přes kontaktní formulář hloupý poloautomatizovaný dotazník. Proč hloupý? Protože vše požadované lze snadno zjistit z několika málo prokliků položek na webu. Oslovily nás Evropské hodnoty?
 

Prostor pro Váš odkaz

Ať už nás Evropské hodnoty oslovily, nebo ne, odpovídat přímo nebudeme a to hned z několika důvodů.

1. nemají ani tu základní slušnost kontaktovat nás přímo, nepoloautomatizovaně. 2. nemají slušnost se jmenovitě podepsat („Tým Bezpečnostního centra Evropské hodnoty” nám nic neříká). 3. oslovují nás z jakési e-mailové adresy kremlinw@evropskehodnoty.cz, z čehož si také příliš nevezmeme a nakonec 4. pokud je někdo tak líný nebo neschopný, že si nedokáže nebo nechce požadované informace během několika málo minut z našeho webu snadno dohledat, pak nám komunikace s někým takovým za to opravdu nestojí.
 

Evropsky hodnotné oslovení

Vážený pane/paní,

pracujeme na zmapování a monitoringu české mediální online scény a u některých webů, jako je ten Váš nám chybí základní informace.
Rádi bychom se proto touto cestou zeptali na několik otázek:
Kdo je vlastníkem Vašeho webu a co je jeho motivací pro provoz této stránky?
Jakým způsobem je financován provoz Vašeho webu?
Jaká je Vaše editoriální politika? Jakým způsobem rozhodujete, na jaké téma psát a publikovat články a proč právě tato témata?
Existuje stálá redakce, která se podílí na tvorbě obsahu stránky? Pokud ano, je veřejná? Pokud není veřejná, proč?
Prosíme Vás, abyste nám odpovědi na náš dotazník zastali nejpozději do 5.6.2020 (18:00).

Děkujeme za odpověď,

s pozdravem

Tým Bezpečnostního centra Evropské hodnoty

Takové oslovení nepovažujeme za vhodné, natož snad pak ještě evropsky, a proto na něj nebudeme přímo reagovat kromě také toho, že organizaci Evropské hodnoty považujeme za manipulativní a dezinformační.
 

Adekvátní veřejná reakce

Položené otázky zodpovíme, ale nikoli Evropským hodnotám, nýbrž dle dotazníku všem, koho by to zajímalo a chtěl by mít tyto odpovědi pohromadě. Informace podané níže jsou důvěrné a zaručeně pravdivé…

Kdo je vlastníkem Vašeho webu a co je jeho motivací pro provoz této stránky?

Vlastníkem i provozovatelem projektu DuchDoby.CZ je Aeronet. Tedy alespoň podle Roberta Vašíčka. To je zaručeně pravdivá informace. Naší hlavní pracovní činností je snaha o infiltraci České republiky za pomoci ruské špionážní kontrarozvědky s cílem ovlivňovat veřejné mínění a českou politiku, přičemž přímo cílem je anexe České republiky Ruskem a související převzetí moci. Toho hodláme docílit v první řadě převzetím a rozkladem SPD.

Jakým způsobem je financován provoz Vašeho webu?

Kromě Ruska chodí dílčí příspěvky rovněž z Pražského hradu a to přímo od prezidenta České republiky, přítele Ruska a Číny, Miloše Zemana. Logisticky nám peníze vozí v pancířovém zabezpečeném kufříku obrněným transportérem do paneláku, odkud operujeme, bezpečnostní agentura Xaver & Ovčáček s.r.o.

Jaká je Vaše editoriální politika? Jakým způsobem rozhodujete, na jaké téma psát a publikovat články a proč právě tato témata?

Píšeme vždy, když vnímáme, že hrozí bezprostřední nebezpečí z USA nebo Evropské unie a to například i nyní, když nám píšete Vy, Evropské hodnoty. Jsme v přesvědčení, že pokud taková situace nastane, kdy my jsme v tu dobu zaúkolování psát, veškeré kritické hrozby svými texty zastavíme, anebo alespoň odkloníme.

Existuje stálá redakce, která se podílí na tvorbě obsahu stránky? Pokud ano, je veřejná? Pokud není veřejná, proč?

Na našem webu publikuje umělá inteligence složená z terminátorů řady T-101T-1000, droni DJI Mavic Mini Fly Combo, sentinely Matrix Sentinel Squid robot Octopus4Jiří Hrebenár. No a občasně pak v utajení Kim Čong-un se svým bratrancem Elenem Muskem a rodinnou přítelkyní Hillary Clintonovou, kteří ale píši pod pseudonymy Martin Mojmír, Michal Čech a Martina Koťarová a to z důvodu strachu před prozrazením jejich plánů na zotročení lidstva.
 

Práce Evropských hodnot

Doufám, že se nám podařilo zodpovědět všechny otázky, kterým jsme se vážně věnovali natolik, jako se vážně věnovali jejich položení ti, kteří nás oslovili. Pokud se jinými slovy budete milé Evropské hodnoty chtít dozvědět pravdu, projděte si obsah webu, kde se vše do nejmenších podrobností dozvíte.
 

Hodnoty šéfa Jakuba Jandy

Nutno přetočit čas na 26:16. Podotýkáme, že daná část je nevhodná pro děti!

Pro vás ostatní, které zajímají Evropské hodnoty dopodrobna, najdete je, mimo jiné, ZDE. Přinejmenším tyto hodnoty Evropské hodnoty zastávaly ještě poměrně nedávno, když byl Patrik Jakl, resp. Jakub Janda jejich šéfem.
 

Čtete také

Otevřený dopis Petra Žantovského pro Jakuba Jandu z Think-tanku Evropské hodnoty
Totalitní evropské hodnoty České spořitelny?

 

Příspěvek na nezávislou žurnalistiku

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
1 Komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Qestament
Qestament
3 roky před

To mi řekni jak někdo může bejt tak blbej a dát tak debilní dotazy?