Cenzurované video českého InfoWARS o COVID-19 nyní kromě VK, D-tube a CzechBooku také u nás (revidováno)

Bezprostředně poté, co byl 5. 8. 2020 odvysílán na Svobodném vysílači CS pořad s názvem Středa – debaty je třeba, se strhla jistá vlna sledovanosti jeho záznamu umístěného na, mimo jiné, YouTube kanálu zmíněného rádia. Pozvaní hosté byli šéfredaktor Infowars.cz Pavel Krejčí a aktivista a buřič Jiří Černohorský.

Prostor pro Váš odkaz

Tématem nebylo nic jiného než opět COVID-19 a ač s obsahem pořadu nemůžeme zcela souhlasit a normálně bychom jej u nás pravděpodobně nesdíleli, mnohem více nás irituje cenzura, v rámci které YouTube daný záznam odstranil, a proto se připojujeme k rebélii proti této činnosti tím, že pořad umístíme rovněž na náš nezávislý videoserver.
 

Zdroj YouTube YouTubem zrušen

To ale není YouTubu nic platné, neboť kromě VK, D-tube a CzechBooku, jak bylo uvedeno, jej nyní přehrajete i na našem vlastním videoserveru PeerTube ZDE, eventuálně na Odysee ZDE.
 

Nepřijatelná cenzura YouTubu

Copak vadilo technologickému gigantu? Že by za to mohla kritika zaznívající na adresu Google, YouTubu, Facebooku, Twitteru, anebo snad čističům vadil jiný názor na COVID-19? Posuďte sami, zdali by takové a vůbec jakékoli názory měly být mazány. Tímto činem vyjadřujeme v této věci s Infowars.cz solidaritu, kdy ač se nemusíme vždy na všem shodnout, bychom měli držet pospolu, jde-li o něco tak zásadního, jako je právě svoboda projevu.
 

Každý by měl mít právo se zesměšnit

Abychom to ale nezazdili jen tak, je ještě nutné vyjádřit se k tomu, co je myšleno tím naším „zcela nesouhlasem”. Totiž zachování existence pořadu považujeme za důležité z toho důvodu, neboť každý by měl mít právo se i veřejně zesměšnit, čemuž se svým způsobem pokusil YouTube výmazem videa zabránit. Ano, jisté dílčí části pořadu (zejména takové, kde se dotyční považují za nadvědeckou komunitu) jsou doslova směšné. Jaké to jsou, to nechť si posoudí každý dle svého uvážení sám. My jsme pro Vás zajistili tohoto pořadu zachování. Enjoy.
 

Příspěvek na nezávislou žurnalistiku
 

Aktualizace článku

# 27.11.2022: Přidání odkazu na Odysee zdroj videa po vymazání YouTube (cenzura) a PeerTube (zrušení).

 

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
4 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
zmrdokat
zmrdokat
3 roky před

Ale Juro, COVID-19 přece neexistuje, tak co řešíte? Nebo je to zase jinak? 🤔😂🎪

Qestament
Qestament
3 roky před

Když jsem četl článek tak jsem si říkal proč tohle dáváš na DD. V průběhu čtení jsem si řekl že nakonec proč ne. vlastně s tím nemusíš souhlasit ale jen jsi chtěl zabojovat proti cenzuře ať už je jakákoliv. Super. Ty vole ale normálně jsem se málem smíchy pochcal při čtení posledního odstavce. Ty hovado vole to je pecka. 😀 😀 😀 Ty seš magor, já se poseru. 😀 😀 😀

zmrdokat
zmrdokat
3 roky před

Do háje! To je ještě větší prdel než minule. Maňásek a ocásek v akci 2! Dívat se na to video celé vydrží jen opravdový fajnšmekr, jelikož část o vpichování elixíru z chlorochinu a zinku je ještě větší magořina než že SARS-CoV-2 neexistuje (že maňásku?;)). Jak to nakonec dopadlo? Olízlo dynamické duo společně nějakou tu kliku a poté si do žíly vpíchli anticocotikum, ehm, tedy anticovidum?