Po LGBT+ a pedofilii se začíná rozmáhat také zoofilie. Je libo ovečku, emu, lamičku či snad slepici?

Rozmáhá se nám tu takový nešvar. Zatímco LGBT+ se se svými průvody Prague „Freak” Pride stalo státem (např. Piráti) a firmami (např. IKEA, T-Mobile nebo Vodafone) sponzorovanou a propagovanou normou, v ČR se aktuálně řeší pedofilie (viz např. Spolek ČEPEK) a v Německu rozmáhá rovnou zoofilie.

Prostor pro Váš odkaz

Sex se zvířaty začíná být v Německu natolik závažným problémem, že zemědělská komise Bundestagu požaduje, aby byl trestný. Existují tam totiž farmy, kde zvířata chovají jen za tímto účelem. Otázkou není, zda se to stává a/nebo je problém, ale jak dlouho se to bude řešit jako problém. Protože přeci i na zoofilech záleží, nebo ne?
 

Zájem o změnu zákona

Německý parlament se chystá projednat změny zákona na ochranu zvířat, jelikož se jim v zemi nebezpečně rozmáhá zoofilie a počet případů sexu se zvířetem raketově roste. Zemědělská komise Bundestagu proto požaduje znovuzavést starý zákon, podle kterého by byl sex se zvířaty opět trestný (v malém se to smělo, ve velkém to už asi budí rozpaky). Jeho porušení potom komise navrhuje pokutovat částkou v přepočtu půl milionu korun.

Zoofilie přestala být v Německu zločinem v roce 1969 (patrně z důvodu tehdejšího zájmu o obcování se zvířaty mnohými Němci), v posledních letech se ale podle listu The Sun nebývale rozmohla a roste počet webových stránek, které ji propagují. V zemi se dokonce objevily specializované farmy, jakési erotické zoo, kde mohou zvrhlíci znásilňovat všemožné druhy zvířat od koz po lamy. Předseda zemědělské komise Hans-Michael Goldman uvedl, že vláda chce zakázat zákonem zneužívání zvířat k pohlavnímu styku a trestat kuplíře, kteří zvířata pro zvrhlíky pasou.

Německá prozoofilní skupina ZETA (Zoofilní výbor pro toleranci a osvětu) nesouhlasí a hodlá proti takovému zákonu protestovat. „Koncepty toho, co je morální, se nemají co stávat zákonem,” uvedl její předseda Michael Kiok.

Nadržené vyholené kuřátko

V České republice a většině zemí je (zatím) zoofilie klasifikována jako týrání zvířat. V jednom z případů zoofilie u nás byl také pachatel odsouzen za narušování domovní svobody a poškozování cizí věci, neboť zvíře je naším zákonem považováno za věc, což jen mnohé vypovídá o povaze české společnosti.
 

Postavit na odpor se musíte vy

Pokud de domníváte, že něco změníte lajkováním, sdílením a/nebo nadáváním na sociální síti, anebo jednou za čtyři roky vhozením hlasovacího lístku do krabice a to aniž byste sami se dovzdělali a zapojili do společenského dění, tak nejen že tomu tak nebude, ale poukážete tím pouze na fakt, že ačkoli můžete být plnoletí, duševně jste stále dítětem. Je třeba již dospět, stoupnout si před zrcadlo a položit otázku, co já konkrétně pro to, aby se dané věci neděly, udělám. Začít můžete například přispěním byť třeba padesátikorunou na náš provoz. Co říkáte, dokážete alespoň to?

Příspěvek na nezávislou žurnalistiku
 

Použité zdroje

Text: tn.nova.cz

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře