Sociální sítě Twitter a Facebook zablokovaly, kromě jiných aktivistů, již i zakladatele Hnutí Zeitgeist Petera Josepha

Zdá se, že sociální sítě Twitter a Facebook, kromě mnoha jiných aktivistů, bezdůvodně a koordinovaně zablokovaly již i zakladatele vzdělávacího a charitativního hnutí za nová lidská práva Hnutí Zeitgeist Petera Josepha [2] v rámci své pravděpodobně alternativní čistky. (#DeleteFacebook)

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Víme tedy jistě, že tyto platformy neslouží svobodnému projevu, ale pouze projevu toho, co se systému hodí. Otevřené sociální sítě mají bohužel stále ještě nedostatky, ale vše, co potřebujeme (včetně platformy pro videa), již máme na (nejen) našem inteFóru, kam Vás tímto také zveme.

S blokací sociální sítí Facebook máme v rámci Hnutí Zeitgeist zkušenosti i na domácí půdě. Dočkal se jej téměř před rokem a půl na devět dní Martin Mojmír, který je též provozovatelem a šédfredaktorem našeho serveru DuchDoby.CZ, a to podle pracovnice Facebooku pouze za to, že neměl v profilu vloženu svoji fotografii, což byla lež. Domníváme se, že skutečným důvodem Martinovy blokace bylo jeho poukázání na potetované feudofašistky držící na pochodu oslav etického vztahu ke zvířatům Veggie Parade trasparent s textem: „Buď Veganka, žer nácky!” Za pouze svůj dotaz na to, proč do jinak apolitického pochodu členové a/nebo příznivci různých konkrétních veganských organizací tahají politiku, načež zmíněná děvčata jeho profil patrně koordinovaně ve více lidech nahlásila, načež Facebook místo kontroly zareagoval ukvapeně. Jak však uvádíme, tato naše varianta je pouze spekulace.

Zajímavé na Peterově blokaci je, že jakmile se zpráva o jeho bezdůvodné koordinované blokaci rozkřikla, začaly jeho profily záhy opět fungovat. Jak by dnes jistě řekl klasik: Asi Putin! Každopádně „je čas skončit tyhle sračky”!


 

Použité zdroje

# Text: Facebook Hnutí Zeitgeist Česká republika

Michal Čech

trvale žijící a pracující v Německu je profesí evoluční biolog a právník. Pro pohyb na internetu využívá serverů proxy, neboť si přeje setrvat v anonymitě. Jméno Michal Čech je tedy pouze „umělecké” - používané výhradně kvůli oslovování. Znám je též pod pseudonymem „Qestament”.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře