Jak pan „novinář” Ondřej Kundra vyzvídal po Svobodném vysílači CS, kdo financuje server Aeronet.cz

„Aeronauti z Ruska v akci. Komu jejich web patří a kdo to asi platí? No hádejte…” To je nadpis článku takzvaného „Svobodného fóra”, na který se rozhodl reagovat zakladatel Svobodného vysílače Pavel Hlávka.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Osobní prohlášení Pavla Hlávky

Pan Ondřej Kundra mne již, jako zakladatele Svobodného vysílače CS www.svobodny-vysilac.cz volal 2x a velmi ho zajímalo, jako „správného“ novináře, pro kterého jsou relevantní informace jediné, co ho zajímá, kdo financuje pana V.K. z Aeronetu. Ani slovo a zájem o tom, co pan V.K. píše, ale jen kdo ho financuje. Když jsem mu řekl, že nevím, ale může si zjistit transparentně na jejich stránkách, že jsou to sami čtenáři, tak stále dotíral ,abych mu potvrdil, že jsou to Rusové, které on opravdu asi bytostně nesnáší. Toto samozřejmě potvrdit nemohu a nemyslím, si, že by Aeronet, stejně jako rádio Svobodný vysílač CS (kde mohu 100% potvrdit, že z Ruska, ale ani z velvyslanectví USA nikdy toto svobodné médium nedostalo ani Kč, ani USD, ani nic jiného, což p.Kundra s takovou jistotou tvrdit zajisté nemůže. Je opravdu zajímavé, jak tito novináři typu p.Kundry útočí na nezáviské média, které vznikají skutečně jen díky tomu, že se ti mainstreamoví novináři chovají tak , jak předvádá např. tento článek. Vypadá to, že již jim jejich chlebodárci nemíní poskytovat další peníze za tak mizerně odvedenou „práci“ při hanobení a diskreditování opravdu svobodných médií, které jsou financovány výhradně z peněz lidí, které již mainstreamu jeho zaprodanecké praktiky prokoukli a uchylují se k čím dál větším výpadům (samozřejmě ničím nepodloženým, ale o to hůře vyvratitelným) a vymýšlejí takové vyložené nesmysly, které jsou publikovány v tomto výše uvedeném „článku“. Je to opravdu vrchol nevkusnosti s jasně ukazujícím faktem, že tyto propagandistické média již kopou z posledního.
Musím sdělit a dát jasně na vědomí všem, kteří to ještě neprokoukli, že jsem osobně p.Kundru zval do živého interaktivního pořadu na rádiu Svobodný vysílač CS, abychom mohli vzájemně za přímé účasti posluchačů konfrontovat jeho nesmyslné tvrzení o „proruských webech“ a rádia Svobodný vysílač CS a povídat si živě o dalších otázkách ve Světě s možností okamžité reakce posluchačů bez jakékoliv cenzury a selekce, což samozřejmě p. Kundra po „zralé“ úvaze odmítl (jak jinak že, to přece je demokratické, odmítnout vystoupit v médiu, které on napadá a které mu tu příležitost dá v živém pořadu) , neboť to by jasně ukázalo na jeho paranoidní představu o všemocných ruských penězích ovládajících celou alternativní scénu.
Ne někdy, ale stále více mi to připadá, že vlastně píše o sobě a sobě podobných, kteří dle rčení „dle sebe soudím tebe“ hodnotí touto optikou sami sebe, ale poukazují přitom na druhé, neboť moc dobře ví, že se blíží konec jejich propagandy a že brzy to budou oni, kteří budou vyhozeni na dlažbu i se svými hypotékami, neboť dost dobře neplní zadání z kruhů, kteří si nepřejí, aby se běžní lidé dozvěděli skutečnosti, které oni tak urputně zakrývají a nebo účelově překrucují!
Vždy se nejprve zamysleme nad otázkou komu co vlastně poslouží, a máte intrikáře okamžitě na tapetě….
A nyní sami přemýšlejte, kde asi bude pravda a kdo je asi kým financován!? Za rádio www.svobodny-vysilac.cz mohu jasně říci, že toto rádio nikdy nedostalo od Ruska ani rubl, ani nic jiného, což asi pan Kundra a mnoho jiných médií tak jistě tvrdit nemůže, že nic nedostalo od různých „nevládek“ nadací a podobných spolků, že?
Opravdu jsem zděšen, co se to děje s některými rádoby objektivními profesionálními novináři a redaktory, kteří se navíc nestydí označit všechny, kteří jim jejich propagandu nežerou, za hlupáky! To jsou praktiky, které alternativní média zásadně nepoužívají a raději budou tyto alternativy zastoupeny amatéry, než zaprodanými a zadluženými „profesionály“. Oni sami lidé rozhodnou,( a již se tak v neprospěch „profesionálů“ děje), kde budou získávat informace pro své smostatné uvažování, ke kterému jsou vedeny právě alternativami!

Toto vyjádření je přesnou citací Pavla Hlávky z jeho Facebookové zdi. Nijak jsme do něj nezasahovali, proto, prosíme, omluvte obsažené chyby a části, kterým sami příliš nerozumíme, ale lze z nich odvodit význam, respektive co tím bylo míněno. Článek umísťujeme na DuchDoby.CZ proto, že co je psáno na sociální sítě, bývá už za týden jen horko těžko dohledatelné, což je docela problém. A na webu Svobodného vysílače CS toto vyjádření zatím není, takže… Pojďme vyjádření Pavla Hlávky pěkně indexovat, ať si jej vyhledávače zařadí do svého „portfólia“.

A na co že to ten Pavel Hlávka vlastně reaguje? Na nepodložené konspirační teorie. Však si to přečtěte sami ZDE.

Svobodné fórum logo

Musím sdělit a dát jasně na vědomí všem, kteří to ještě neprokoukli, že jsem osobně p.Kundru zval do živého interaktivního pořadu na rádiu Svobodný vysílač CS, abychom mohli vzájemně za přímé účasti posluchačů konfrontovat jeho nesmyslné tvrzení o „proruských webech“ a rádia Svobodný vysílač CS a povídat si živě o dalších otázkách ve Světě s možností okamžité reakce posluchačů bez jakékoliv cenzury a selekce, což samozřejmě p. Kundra po „zralé“ úvaze odmítl.

No nestačí toto k pochopení, na které straně je asi pravda?

Závěrem poukážeme na jeden další starší obdobný článek, který rovněž stojí za to…
 

Aktualizace 13.05.2016, 01:30

AERONET.CZ: Odhalení: Redaktor Respektu si vymýšlí kauzy, aby zvedl tiskový náklad ztrátového časopisu. Proti jeho „novinařině“ se už v minulosti ostře ohradila i civilní rozvědka BIS!
BIS.CZ: Spekulace, výmysly a lži týdeníku RESPEKT

Z odkazů je patrné, že je pan Ondřej Kundra docela obyčejný podvodník a lhář. Za zdroj informací si můžete zvolit buď Aeronet co by „proruský“ web, anebo státní Bezpečnostní informační službu co by web v podstatě opoziční. Možná Vám v rozhodování pomůže informace, že pan Ondřej Kundra s celým týdeníkem Respekt je poskokem známého oligarchy Zdeňka Bakaly.

 

Aktualizace 14.05.2016, 01:00

Ondřej Kundra se rozpovídal i na mainstreamovém a koncesionářskými poplatky těžce dotovaném Českém rozhlase a přitom neřekl vlastně prakticky nic. Co se ČRo týče, o tom si také za nedlouho budeme povídat.

 

Aktualizace 02.06.2016, 08:50

Povídání o Českém rozhlase započalo. To je tak, když se sejdou dva a třetí se nestačí divit. Konspirace naruby?

 

Aktualizace 25.03.2018, 03:16

Pavlovo vyjádření již není na Facebooku dostupné, ačkoli jeho profil je stále aktivní. „Je nám líto, ale tento obsah teď není dostupný. Odkaz, který jste použili, už možná neplatí, nebo je tato stránka dostupná jen pro určitý okruh uživatelů, do kterého nepatříte,” je uvedeno nyní pod odkazem. To je ale „záhada”…

2 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Martin Mojmír
Admin
3 roky před

Místní diskuze již byla uzavřena. Pokud se nicméně domníváte, že máte k tématu konstruktivní dotaz nebo sdělení, můžete stále využít našeho fóra ZDE, kde se Vám též můžeme věnovat.

Karel
Karel
7 roky před

O ruské propagandě u nás mluví ti, kteří si nejsou ochotni připustit, že lidé kolem nich jsou, mimo jiné, obvykle nadáni i zdravým rozumem.