Blbý a blbější aneb zneužití sci-fi seriálu Stargate pro tzv. prediktivní programování na téma sterilizace očkováním?

Znáte seriál Hvězdná brána? Copak nám asi v této epizodě chtěli říct, hmm? 😉 Pokud seriál neznáte, je už z 90. let. Ve světle všeho, co nyní víme o vakcíně proti COVID-19, že může způsobit neplodnost (mimo jiné vakcíny), je tohle video dost ‚prorocké‘ – resp. jde o prediktivní programování, aby nám řekli, co plánují? Vypadá to tak.” Takto se o dílu seriálu Stargate vyjádřil server Otevři svou mysl a víte co? Debilové se na to chytají jako mouchy na hovno.

Prostor pro Váš odkaz

Ano, seriál Hvězdná brána znám a znám jej pomalu nazpaměť, neboť celou sérii SG-1 jsem viděl takřka 10x (nepřeháním, momentálně jej sleduji opakovaně znovu a jsem u dílu 10×02 – Morpheus), Atlantis 6x a Universe 3x. Díly o Ashenech jsou zajímavé, ovšem rozhodně nejsou pro nás nijak prorockými ať už jen z důvodu, že tu nemáme žádné takové mimozemšťany, kteří by nás chtěli jejich způsobem z nějakého důvodu sterilizovat. Ne, takto na sci-fi seriály ani filmy nahlížet skutečně nelze.

Žádné prediktivní programování ani spiknutí, žádní mimozemšťané

Nejde o žádné prediktivní programování ani spiknutí, pokud tedy nemáme na mysli to, že se sdílením takových nesmyslů nemá rozvíjet a podporovat společenská debilita. To si jen redakce Otevři svou mysl dělá z lidí typu Jiří Černohorský legraci, aby se pak mohli bavit nad jejich výroky, jakými jsou např. právě teď jeho slova, cituji: „… fakt mě to začíná bavit. Opravdu by mne zajímalo kdo doopravdy, tedy ve skutečnosti, stojí za scénáři takových to filmů, seriálů. Ať žijí konspirační teorie. A víte co, taky by mne zajímalo kdy poprvé někdo použil slovní spojení „KONSPIRAČNÍ TEORIE“…” Konec citace. Jirko, za scénáři stojí docela obyčejní filmoví producenti, jejichž zájmem je primárně zisk; žádní spiklenci, šílenci či snad vrazi. Odvětví science-fiction je natolik rozsáhlé, že ať se na světě stane cokoli, vždy se najde něco, k čemu to bude možné přirovnat. Nyní zmíněný díl o Aschenech k souvislosti neplodnosti s vakcínou proti COVID-19 (tím nepopírám, že tomu tak nebude, ale ani nepotvrzuji, že tomu tak bude). Mimochodem pokud vakcína proti COVID-19 skutečně bude způsobovat sterilitu, mnohem pravděpodobnější bude spíše opak, a to stav, kdy si globalisté z daných sci-fi seriálů a/nebo filmů vzali příklad – inspirovali se jimi.

Se sterilizací populace nemám za určitých okolností problém

Teď ale se posuneme k té neplodnosti, se kterou osobně prohlašuji, že nemám problém (ne že s ní souhlasím, ale skutečně jen, že s ní nemám problém). Totiž pokud má vakcína proti COVID-19, anebo jakákoli jiná, způsobovat sterilitu, budiž. Nemám s tím problém jednoduše z toho důvodu, že chceme-li na Zemi zajistit udržitelnost života, není v současném socioekonomickém systému, resp. ekonomice založené na monetární správě zdrojů s aplikovanou lichvou, zkrátka možné další rozšiřování tak invazivního, sebedestruktivního druhu, jakým bezpochyby je člověk. Ne za předpokladu, že bude člověk nadále tak debilní.

Na Zemi není problém uživit i 30 miliard a více lidí, ale…

V rámci Hnutí Zeitgeist již delší dobu prezentujeme alternativní socioekonomický systém nazývající se Ekonomika založená na přírodních zákonech / zdrojích. V rámci tohoto socioekonomického modelu, jehož základem je produktivita eko-logická a udržitelná, není na Zemi problém uživit i 30 miliard a více lidí. Potíž je však v tom, že lidé o přerod do konstruktivní, svobodné společnosti nemají zájem, odmítají začínat u sebe (více jak 99 %), tudíž se zdá, že není jiné možnosti než to vyřešit například právě setrváním současného stavu korelujícího se sterilizací společnosti. Osobně to musím kvitovat také z toho důvodu, že jde asi o nehumánnější způsob zajištění udržení života na planetě. Prostě vy, lidé, nedáváte vlivem své stupidity globalistům na vybranou. Nezastávám se jich, to v žádném případě. Jsou to velice psychicky nemocní lidé, ovšem když se nad tím komplexně důkladně zamyslíte, vlastně jim nedáváte jinou možnost. Takže zopakuji, pokud má nějaká vakcína způsobit lidskou neplodnost, tak protože si nesmírně vážím života, jeho krásy a kvality, strpím to a nebudu proti tomu nic namítat. Respektuji to.
 

Příspěvek na nezávislou žurnalistiku

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře