„Přestaňte platit koncesionářské poplatky”, vyplynulo, mimo jiné, z tiskové konference Sdružení koncesionářů veřejnoprávních médií

Veřejnoprávní média mají za úkol podporovat hodnotovou soudržnost společnosti. Jsou k tomu vybavena legislativně, ekonomicky i organizačně. Ale jak to vypadá s ČT a s ČR? Nejedná se o národní službu založenou na solidárním poplatku, jedná se o „službu“ ničení národní identity a historické pravdy!”, píše sdružení.

Prostor pro Váš odkaz

Související články:

Šíří Stream.cz západní propagandu? (DuchDoby.CZ)
Soudní řízení s údajnými podvodnými taxikáři a zkorumpovaným úředníkem pražského magistrátu. Žalobcem státní zástupkyně (DuchDoby.CZ)

Jelikož se o konferenci napsalo již více než dost v pozvánkách a následně také ve výstupech, nebudeme články kopírovat a přistoupíme k věci, čímž je zveřejnění kompletních (rozumějme nestříhaných) audio i video záznamů. Na rozdíl od mainstreamu se u nás s cenzurou nesetkáte.

Sdružení koncesionářů veřejnoprávních médií zastupovali předseda JUDr. Bc. Norbert Naxera, místopředseda Milan Rokytka a PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D., přičemž první polovina videa je konference a druhá diskuse.


 

Související informace

Česká televize manipuluje divákem – cenzuruje celé věty už i prezidenta České republiky Miloše Zemana:

Zeman o skutečné cestě

ČT manipuluje divákem – jihomoravský hejtman Michal Hašek prý podporuje Ruský nacionalismus:

Česká televize manipuluje dětmi – Pohádky pana Donutila – multikulti bílá „vadná“ Sněhurka:

Zaujme Vás již neuvěřitelný začátek a to slova, kterým se odevzdala naše ikona, dosud vážený a uznávaný pan Miroslav Donutil, který se asi rozhodl kolaborovat, nebo nevím, jinak si to totiž nedovedu vysvětlit. „Byla to moc hezká dívka. Žila sama a hledala si nějakou práci. Měla ale jednu velkou vadu, totiž bílou pleť jako mléko.

Česká televize manipuluje dětmi – migrace uprchlíků z planety Ne na planetu Yó:

A mnoho dalších zhovadilostí nejen České televize, kterými nás tato čím dál častěji zásobuje.
 

Jak z toho ven

Aby se něco změnilo, je nutno začít u sebe. Pokud Vám podobné pořady vadí, začněte například odhlášením koncesionářských poplatků. Jednoduše dojděte na poštu, vyžádejte si odhlašovací formulář (čestné prohlášení, že nemáte televizi a/nebo rádio) a od té doby neplatíte nic. Ústava Vám zaručí, že nikdo bez soudního povolení nepřekročí práh Vašeho domova (ústavně zaručené právo plynoucí z článku 12 Listiny základních práv a svobod), aby to zkontroloval. Snazší to být nemůže. Nebo snad s tím vším souhlasíte?
 

Zdroje článků

NWOO.ORG: Pozvánka na tiskovou konferenci Sdružení koncesionářů veřejnoprávních médií
NOVAREPUBLIKA.CZ: Česká televize dští každý den „antikomunistický oheň a protiruskou síru“
CZECHFREEPRESS: Česká televize dští každý den „antikomunistický oheň a protiruskou síru“

 

Závěrem mimo téma

První česká islámská písnička nazpívána dětmi pro děti Má šá Alláh:

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

1 Komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře