Co dnes můžete dostat u T-Mobile

Příspěvek na nezávislou žurnalistiku
 

Co dnes můžete dostat u T-Mobile? Neomezené volání a SMS pod dvě stovky jsou samozřejmostí, teď už jen ten internet. Co třeba 4GB dat za 270 Kč, 12GB dat za 330 Kč, anebo rovnou komplet neomezenku za 430 Kč?

Prostor pro Váš odkaz

Pokud budete mít k tématu dotazy, můžete je pokládat níže, v našem fóru, anebo ve fóru serveru Mobilmania.cz, kde se tématu poměrně intenzivně pod přezdívkou Raziel-CZ věnuji.

 

Retenční nabídky T-Mobile k 13.06.2020

– neomezené volání i SMS, 1GB dat = 190 Kč (ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 2GB dat = 240 Kč (ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 4GB dat = 270 Kč (ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 7GB dat = 310 Kč (ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 12GB dat = 330 Kč (ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 20GB dat a poté neomezeně s rychlostí 3 Mbps = 430 Kč (ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 50GB dat a poté neomezeně s rychlostí 10 Mbps = 893 Kč (ekvivalent pro ovce ZDE)
 

Přetahovací nabídky T-Mobile k 13.06.2020

– neomezené volání i SMS, 1,5GB dat = 263 Kč (ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 3GB dat = 313 Kč (ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 12GB dat = 413 Kč (ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 20GB dat a poté neomezeně s rychlostí 3 Mbps = 538 Kč (ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 50GB dat a poté neomezeně s rychlostí 10 Mbps = 638 Kč (ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání, SMS i internet = 788 Kč (ekvivalent pro ovce ZDE)
 

Retenční nebo přetahovací tarif vyjednáme za Vás

Výše uvedené možnosti jsou sice takřka „standardní”, avšak získat retenční nabídku není úplně automatické. Rozhodně se k ní nedostanete jen tak tím, že oslovíte současného Vašeho mobilního operátora se slovy dej, nebo čau, anebo operátora nového. Takto rozhodně neuspějete, načež si můžete být jisti, že vzhledem k tomu, že všechny Vaše aktivity zapisují zaměstnanci do systému, se šance na úspěch při druhé této snaze bude rovnat takřka nule. Jinými slovy vyjednávání v této věci vyžaduje jistý druh intuitivně-improvizačních schopností.

Pokud nemáte s mobilními operátory vyjednávací zkušenosti a chcete maximalizovat úspěšnost, anebo se tím prostě jen nechcete zabývat, neboť máte důležitější věci na práci, můžeme se pokusit za Vás výše uvedené podmínky u toho kterého mobilního operátora vyjednat. Naše dosavadní úspěšnost je při správné Vaší přípravě, se kterou Vás telefonicky obeznámíme, cca 90 % a je to za jednorázovou provizi placenou předem 1.200 Kč s tím, že pokud neuspějeme, peníze vrátíme v plné výši na zdrojový bankovní účet. Poskytnout Vám můžeme v této věci i pouhé telefonické „motivační” poradenství a to za odměnu 400 Kč.

Na službu zprostředkování retenční podpultové nabídky samozřejmě vystavíme daňový doklad – fakturu (ICTX.CZ, s.r.o., nejsme plátci DPH). Kontaktovat nás v této věci můžete kterýkoli všední den mezi 11 – 16 hodinou telefonicky na telefonním čísle (+420) 774 888 774. Při zaslané SMS Vám zavoláme zpět.
 

Aktualizace článku

18.06.2020: Dodány ryze datové přetahovačky 20GB + poté 3 Mbps a 50GB + poté 10 Mbps

 

Příspěvek na nezávislou žurnalistiku

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře