Podvod jménem COVID-19, na který z jiného úhlu sedají na lep zejména takzvaní vlastenečtí aktivisté (aktualizováno)

Naruby zfanatizovaní lidé, zejména tzv. aktivisté, čím dál ve větším hlásají, že je COVID-19 pouze běžnou chřipkou, čímž opět jen sedají na lep monetárně ekonomickým predátorům, kteří pozornost takových odvádějí přesně tam, kam chtějí. Přesně toto totiž ekonomičtí predátoři chtějí, aby si daná cílová skupina aktivistů myslela. A přesně tak se těchto jednoho po druhém zbaví, takto zvítězí. Snadným používáním jejich vlastních zbraní.

Prostor pro Váš odkaz

 

Užiteční idioti nejen z řad aktivistů

Věci velmi prospěšní jsou různí tzv. užiteční idioti, mezi které patří zejména lékaři jiných oborů, jako jsou například gynekologové, kardiologové, chirurgové, anesteziologové, rentgenologové, praktičtí lékaři apod. na místo zkušených virologů, laborantů, imunologů a vůbec vědců, kteří s COVID-19, resp. obecně SARS-CoV-2 přicházejí přímo do styku z vědecko-technického a statistického hlediska. Totiž nikdo nemůže být poddanější dezinformacím a lžím než právě tito aktivisté a/nebo lékaři jiných oborů, již nemají a jen těžko mohou mít objektivní zkušenosti.

Jen s podivem lze se pozastavit nad tím, že zatímco v běžných případech jsou pro dané aktivisty tito jinooboroví lékaři považováni za nevzdělané, lhostejné nebo jinak zlé a špatné, zrovna v případě COVID-19 ale najednou ty stejné lidi daní aktivisté považují za inteligentní a vzdělané autority, kterým je třeba naslouchat. Nejde o nic jiného než konfirmační zkreslení a/nebo kognitivní disonanci těchto aktivistů, což je přesně to, co je determinuje.
 

Systém využívá ega aktivistů

Systém nyní odvádí velice dobrou práci a vzhledem k tak silné víře a přesvědčení této většiny prokázaně egoistických aktivistů ještě velmi dlouho potrvá, než si tito toto uvědomí a opět, nebo spíše možná konečně poprvé, dají vědecké metodě za pravdu. Žel jich mnoho do té doby musí utrpět zdravotní poškození nebo zemřít. To se nedá nic dělat. Že je COVID-19 pouhou chřipkou, je totiž přesně to, co systém chce, aby si aktivisté mysleli. A funguje to výtečně.
 

COVID-19 jako nástroj globální oligarchie

Ne, COVID-19 není běžnou chřipkou a ano, je velmi tato nemoc nebezpečná, na čemž jako objektivně informovaná osoba trvám, dokud mi pouze a jedině opět vědeckou metodou neprokáže někdo oprávněný opak. A máme-li se bavit, v čem je ten podvod na populaci, tak v tom, že jde o jeden ze způsobů naplňování Kalergiho plánu, kterým je redukce populace, a to nejpozději do roku 2050, kdy má na Zemi figurovat pouze úzká nadnárodní globální oligarchie a půl miliarda otroků. Zastavit toto lze pouze jediným způsobem a to změnou myšlení, změnou socioekonokicmého systému ze stávající monetárně-tržní podvodné ekonomiky do např. Ekonomiky založené na přírodních zákonech / zdrojích prezentované, mimo jiné, Hnutím Zeitgeist.

Čili když to shrneme do úplné jednoduchosti, tak ano, SARS-CoV-2 rozhodně je podvod, ne však z hlediska toho, že by nemoc COVID-19 nebyla nebezpečná, nýbrž z toho, že tato pandemie byla uměle vyvolaná s cílem právě redukce populace, anebo alespoň opět z důvodu vytěžení masivního množství peněz ze státních rozpočtů jednotlivých zemí, čemuž se říká docela obyčejně korupce, na kterou přeci musí být všichni dávno zvyklí.
 

Aktualizace článku

03.01.2021: Aktualizováno o poslední odstavec – shrnutí do úplné jednoduchosti.

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
2 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
horaak
horaak
3 roky před

Také bych chtěl být tou ,,objektivně informovanou osobou“, mě ty informace prostě nedávají skutečný smysl – protože žádné hodnotné veřejně nejsou.Buďte tak laskav a poskytněte mi je. Díky
horaak