Výzva Výboru SVJ Odborem SVJ k řešení dlouhodobě špatného stavu vchodových dveří 2238/1

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

UPOZORNĚNÍ: TENTO ČLÁNEK TÝKAJÍCÍ SE SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ DOMU JANSKÉHO/PŘECECHTĚLOVA 2234 – 2240, PRAHA 5 JE, CO BY VEŘEJNÉ VYJÁDŘENÍ OSOBNÍCH POSTOJŮ, NÁZORŮ A ZKUŠENOSTÍ NĚKTERÝCH JEHO ČLENŮ NESOUHLASÍCÍCH S MNOHÝMI AKTIVITAMI, ROZHODNUTÍMI A NÁVRHY VÝBORU A KONTROLNÍ A REVIZNÍ KOMISE DANÉHO SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ DOMU, URČEN ZEJMÉNA JEHO ČLENŮM. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

 

Dobrý den Výbore,

chtěl bych Vás touto cestou upozornit na závady obou hlavních vchodových dveří vchodu 2238/1. Jejich technický stav je v naprosto žalostném stavu. Toto se týká hlavně (nyní použiji neodborné výrazy, ale budou srozumitelné) všech „západek” zámků dveří. Každé mají mít tři „západky”. Nahoře, uprostřed a dole. Postupně, jak po technické stránce „odpadávaly”(přestaly plnit svojí funkci), je provozní technik pan Kočí ze dveří odstranil. (U obou dveří zůstaly pouze prostřední „západky”.) Nahrazeny novými „západkami” však již nebyly. Mohu to sice z technického hlediska i pochopit, ale z bezpečnostního v žádném případě. Po domě se v poslední době poflakují různá individua (narkomani, bezdomovci a jiní). Na chodbách domu se povalují použité injekční stříkačky, po celém domě se táhne nelibá „vůně” moči a exkrementů, nelibá „vůně”z cigaretového kouře atd. Nepořádek po těchto „lidech” je denně na chodbách domu jednoznačně viditelný. Posprejované zdi domu i výtah jsou v daném okamžiku to nejmenší zlo. (Dotázat se můžete naší šikovné a pořádné paní uklízečky, která tento nepořádek musí denně uklízet.) Poslední „západka” (prostřední) u předních dveří je tak zcela zdevastována, že je jen otázkou času, kdy přestane svoji funkci, ke které je určena, plnit úplně.

Samozavírače (u obou dveří) včetně „ramen”, kterými se dveře otevírají, zavírají, popřípadě by je měly držet v otevřené poloze, také přestávají plnit svou funkci. Dveře třískají, co k tomu dodat. Jejich technický stav je též na bodu mrazu.

Několikrát jsem tento stav konzultoval s provozním technikem panem Kočím. Jeho snaha udržet oba vchody po technické stránce (aby trochu nějak fungovaly) je sice zřejmá, ale nejde to tímto způsobem řešit do nekonečna. Neopravitelné se prostě opravit nedá. Tento stav trvá již minimálně dva roky!

Žádám Vás proto o urychlené sjednání nápravy z důvodu zajištění bezpečnosti vlastníků bytů žijících v tomto domě a z důvodu ochrany jejich majetku.

S pozdravem
v.z. Jiří Duffek
Přecechtělova 2238/1
 

Související odkazy

# Všechny zveřejněné články v kategorii SVJ (řazený seznam)

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře