Holčičce zůstaly po malování černou henou obří jizvy

Nepříjemný zážitek má za sebou sedmiletá Britka Madison Gulliver. Na dovolené v Egyptě rodiče přemluvila k pomalování ruky henou. Po návratu domů na konci července se však „tetování” přeměnilo v obrovské puchýře, které jí v nemocnici museli odříznout. O události informovali Daily Mail a Novinky.cz.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Solidně rozvinutá schizofrenie patrně úmyslně nejmenovaného pseudoodborníka na kosmetiku, hygienické potřeby a parfumerii Chris Flower (viz závěr článku na serveru Novinky.cz): „PPD je bezpečný a legálně se používá v barvách na vlasy, kde je maximální úroveň řízena zákonem. PPD však může způsobit chemické popáleniny a silné alergické reakce.” Tak je bezpečný, nebo není? Takové myšlení zcela souvisí s myšlením mnohých diskutujících v předchozí věci rohlíku s máslem a šunkou [2] [3] [4] [5]. Taková je žel realita, dle které vypadá dnešní svět.

Tetování černou henou způsobilo holčičce chemickou popáleninu
 

Použité zdroje

Foto: Profimedia.cz

 

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
1 Komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Mach
Mach
6 roky před

tak záleží na koncentraci. každá látka může být toxická i H2O.