Fanatismem proti fanatizmu? Poláci se na hranicích modlili za spásu vlasti a světa, ačkoli Bible modlení na veřejnosti odsuzuje

Fanatismem proti fanatizmu? Poláci se na hranicích modlili za spásu vlasti a světa, ačkoli Bible modlení na veřejnosti odsuzuje. Nebo alespoň tak je psáno v Evangeliu podle Matouše v rámci Nového zákona Bible svaté (takové té propagandistické modré knize otrokářství a smrti, © Czech Bible Society, 1985).

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

VAROVÁNÍ: TENTO ČLÁNEK VELMI DŮRAZNĚ NEDOPORUČUJEME, VZHLEDEM K OBSAHU INFORMACÍ PSANÝCH TAKZVANĚ MEZI ŘÁDKY, VÍCESMYSLŮSARKASMU, ČÍST DĚTEM A DOSPĚLÝM OSOBÁM SLEDUJÍCÍM TELEVIZNÍ POŘADY TYPU ULICE, ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ ČI SOUSEDÉ, TEDY LIDEM S IQ NIŽŠÍM 110 BODŮ. NEMUSELI BY JEJ SPRÁVNĚ POCHOPIT. V PŘÍPADĚ NERESPEKTOVÁNÍ TOHOTO VAROVÁNÍ NENESEME ZA JAKÉKOLI PŘÍPADNÉ PSYCHICKÉ ÚJMY, TAKOVÝM OSOBÁM Z TOHO PLYNOUCÍ, ODPOVĚDNOST. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ!

Na stovkách míst podél polské hranice se katoličtí věřící modlili v rámci ojedinělé akce ‚růženec na hranicích‘ za spásu světa a vlasti. Na česko-polské hranici se k nim připojili i Češi. Kritici akci podsouvají antiislámský motiv a v tomto duchu o ní referují i zahraniční agentury. Věřící, které oslovila ČTK, shodně jakoukoliv spojitost s bojem proti islamizaci Evropy odmítli. Podle polských médií se do akce zapojilo na milion osob.Napsala Česká televize.

Poláci vytvořili několikasetmetrový průvod a cestou se společně a hlasitě modlili za spásu světa a vlasti. S islamizací to ale údajně opravdu nic společného nemá, a o pokrytectví taky nejde, to v žádném případě ne…
 

Evangelium podle Matouše, kapitola 6

Varujte se konat skutky spravedlnosti před lidmi, jim na obdiv; jinak nemáte odměnu u svého Otce v nebesích.

Takže, milí zlatí, se za to na vás váš Bůh darem minimálně vychcal (ten den každou chvíli pršelo)…

5 A když se modlíte, nebuďte jako pokrytci; ti se modlí v synagogách a na nárožích, aby byli lidem na očích; amen, pravím vám, už mají svou odměnu.

6 Když ty se modlíš, vejdi do svého pokojíku, zavři za sebou dveře a modli se k svému Otci, který zůstává skryt; a tvůj Otec, který vidí, co je skryto, ti oplatí.

Jinými slovy jste pokrytci, kteří se modlili v kostele a následně pak taky hodně hlasitě veřejně, přičemž jste se u toho navíc ještě nechali vědomě fotit a natáčet, aby se o vás dozvědělo co nejvíc lidí. Hlavně média.

7 Při modlitbě pak nemluvte naprázdno jako pohané; oni si myslí, že budou vyslyšeni pro množství svých slov.

A pokrytečtí fanatici IQ maximální hodnoty 80 mluvili, mluvili a mluvili, až z poledne byl večer a z večera Bohem probdělá noc, neboť se mu jistě motala hlava stejně, jako se motala a do dnes ještě motá každýmu, kdo před patnácti lety viděl a hlavně slyšel v bedně reklamu na Doráto (Ráda to Do-rá-to, Doráto rá-da-to, ráda to Doráto, Doráto ráda to…), kterou jsem na netu po těch letech naštěstí nenašel.

8 Nebuďte jako oni; vždyť váš Otec ví, co potřebujete, dříve než ho poprosíte.

Jinými, patrně slovy Otce, polibte mi prdel a vůbec mě neotravujte. Moc dobře vím, co potřebujete, tak je na vás posílám; vy pokrytečtí rouhači, které za své skutky, po vaší smrti, pošlu rovnou šipkou do pekla.

19 Neukládejte si poklady na zemi, kde je ničí mol a rez a kde je zloději vykopávají a kradou.

No dobře, tímhle bychom se dostali už trochu jinam, například k církevním restitucím v ČR, o tom jindy.
 

Vážně nic jiného než jen rouhání a lži?

Akce má být odpovědí na zlo, kterému podle organizátorů svět, hlavně Evropa, dnes přihlíží. Odmítli ale spojitost s bojem proti islamizaci Evropy, přestože některá média o ní a o pomíjení křesťanských hodnot mluví.


Datum 7. října není vybráno náhodně. Svátek Panny Marie Růžencové připadá na výročí rozhodujícího vítězství křesťanů nad Turky v námořní bitvě u Lepanta v roce 1571, které podle organizátorů akce ze sdružení Solo Dios Basta zachránilo Evropu před islamizací. Navíc má podle nich připomínat i stoleté výročí zjevení Panny Marie třem pasáčkům v portugalské Fátimě,uvedla dále Česká televize.

Ale ne, akce skutečně nemá nic společného s islamizací. Určitě ne, přísaháme a modlíme se za to! O zjevení Panny Marie třem pasáčkům v portugalské Fátimě sice v sobotu 7. října nepadlo jediný slovo, ale celý to bylo pouze a jenom o tom zjevení, na které mimochodem máme důkaz. Kde on ale je!? Miloši, nevzpomeneš si? Kunda Jiří najdeš ho na titulní stránce tytéž publikace s tím, jak on se sakra… Jo! S Peroutkou. Máme ho, vážně, věřte nám…

Během živého vysílání přenášeného konzervativní katolickou rozhlasovou stanicí Radio Maryja se krakovský arcibiskup Marek Jędraszewski pomodlil „za jiné evropské národy, aby pochopily, že se musíme vrátit ke křesťanským kořenům, že Evropa zůstává Evropou.“

A jsme opět u Bible. Ono jim nestačí modlení v kostele, modlení na veřejnosti, velmi hlasitý modlení na veřejnosti s mikrofony a reproduktory. Oni se musí modlit ještě živě v bedně, aby je všichni viděli. Kdo za rouhání potáhne do pekla mezi prvními, je snad každý průměrně myslící opici naprosto jasný.

„Hlavním cílem tohoto setkání je modlit se za mír,“ připomněl prezident polské biskupské konference, arcibiskup Stanislaw Gadecki, v rozhovoru s komerčním rádiem RMF FM.

Jasně, určitě, po tom všem ti vážně ty arcizmrde Gadecki věřím každý slovo. Tohle si vyprávěj mistru Janu Husovi. A nebo ne, mám lepší nápad! Tomu ať se zodpoví rovnou Jiří Černohorský.
 

Ochránce míru a pravdy, nebo schizofrenik Jiří Černohorský?

Mé jméno je Jiří Černohorský a ctím a budu ctít slova našeho mistra Jana Husa. ‚Uč se pravdě, miluj pravdu, drž pravdu, braň pravdu až do smrti.‘ Čest památce našeho mistra Jana Husa.

Tak přesně tahle slova, tenhle slib, pronesl Jiří Černohorský ve svým předvolebním klipu „Jiří Černohorský – SPO, klip 2017-01, Jan Hus“ (viz výše) zveřejněným ani ne týden před jeho účastí a přímé podpory polských pseudonáboženských fanatiků (viz níže), kteří jeho „ctihodného“ mistra v roce 1415 upálili. Drtivé většině politiků sliby vydrží alespoň do voleb, ovšem co dal Bůh, to Jiří posral ještě před nimi. (K)ÁMEN, ty debile!


 

Takže jak teda s tím mírem a láskou, asi takhle?


 

Konec spolupráce s projektem DuchDoby.CZ?

Jsem si plně vědom, že tímto článkem možná dávám na gilotinu spolupráci s projektem DuchDoby.CZ, protože Jiřímu Černohorskýmu jeho kampaň točí, zpracovává a čirou náhodou taky tady vydává tohohle média právě sám šéfredaktor Martin Böhm. Nicméně kdysi mi Martin řekl, že pokud si něčeho na mně váží, tak je to moje upřímnost. Takže si těmito slovy tak trochu pojišťuju 😀 , že mi to nijak neupraví a/nebo dokonce nesmaže. Stojíš před těžkou zkouškou, Martine. A dáme si to na šestku, kdy budeš už určitě spát. 😉

Michal Čech

trvale žijící a pracující v Německu je profesí evoluční biolog a právník. Pro pohyb na internetu využívá serverů proxy, neboť si přeje setrvat v anonymitě. Jméno Michal Čech je tedy pouze „umělecké” - používané výhradně kvůli oslovování. Znám je též pod pseudonymem „Qestament”.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
11 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Martin Mojmír
Admin
6 roky před

@Qestament: No. Ačkoli jsem šel spát kolem páté, nepodařilo se mi usnout a koukám tu po té šesté na tvůj (již zkorekturovaný) článek. Sice jsme se bavili o tom, že plánuji vydat článek poukazující na pokrytectví katolické církve, že mě ale předběhneš, a ještě takhle, to jsem vskutku nečekal.

Názor na Jirku Černohorského ti tu nechám, nejsi první, kdo jej má zcela shodný. Nicméně Jirka dostane prostor na reakci, eventuálně aktualizaci tvého článku o svůj pohled.

Co se týče mého natáčení, vztahuje se na něj Zřeknutí se odpovědnosti. Dost lidí mě spojuje s různým obsahem, který vydávám. Odpovědnost nesu a mohu nést pouze za to, co sám sdělím, anebo čím se k čemu konkrétnímu vyjádřím. Přečti nebo připomeň si to sám.

Martin Mojmír
Admin
6 roky před

Vyjádření Jirky ČERNOHORSKÉHO ke komentářům Akce Polsko

Qestament
Qestament
6 roky před
Reaguje uživateli  Martin Mojmír

No ty Aštare! Okay, takže abych to správně vstřebal. Nejdřív upálenej Hus a slib chůze v jeho kacířských šlépějích. Hned po tom otočka k celodennímu veřejnýmu modlení. A nakonec se z něj vlastně vyklube archanděl Černohorský. Já psal že ten článek není pro každýho a že za záchvaty vyšinutejch jedinců neodpovídám. Teď už jenom počkat na druhej příchod Kristova vědomí a vesmírný koráby. Ale voni tam fuckt jsou!

Druhý příchod Krista je Kačenka, třetí archanděl Urinal a čtvrtej archanděl Černohorský. 😀 Fuckt by mě zajímalo co to hulí za matroš, já chci taky. 😀

Qestament
Qestament
6 roky před
Reaguje uživateli  Qestament

Bitva na Bílé Hoře? On doufá že se nenaplnila slova římskokatolického kenězě? Tak ku*va drát není pánbíčkář, je pánbíčkář, je arrchanděl a teď zase není pánbíčkář? Je magor. 😀

Martin Mojmír
Admin
6 roky před
Reaguje uživateli  Qestament

Dopisujte si, ale mě do toho vůbec netahejte.

Jindřich Tichý
Jindřich Tichý
6 roky před
Reaguje uživateli  Qestament

Všimnl jsem si historické neznalosti jen já? Proč potřebuje pomoci český národ, uchránit jej před mafiemi i idioty, se nikdo neptá, 48 vteřina, bitva na Bílé hoře nebyla bitva 2 českých králů Rudolfa a Matyáše, zřejmě myšlen uherský Korvín, ale císaře Ferdinanda spojeného s německým katolickým svazem proti Fridrichu Falckému, zvolenému českými stavy za českého krále, to co do platné historie. To je tak, když něco neumím, nenabízím to, když něco neznám, nemelu k tomu kraviny a ještě veřejně nezodpovědně posbíranými chybnými znalostmi. Neumím si představit zákonodárce s takto nezodpovědným přístupem. Z bláta do louže nebo bude hůř?

Erik Konečný
Erik Konečný
6 roky před

Jirka je prostě člověk a to ryzí. Je normální , že cítí sounáležitost s dalším sousedním národem, zvláště v době,kdy i my potřebujeme ochranu před islámem a jeho přisluhovači,politiky a temnými silami magickými.
To, že není kovaný následovač církve,ale přirozeně věřící,je mu naopak ku prospěchu.Církev prokázala svou falešnost svými činy,zatímco Jiří činy svou pravost .
Podle plodů poznávám jej.

Josef Pavelka
Josef Pavelka
6 roky před
Reaguje uživateli  Jindřich Tichý

Ta situace v roce 1620 není tak jednoduchá. Byl tam boj o království? Ano, a nezodpovědný nepřipravený F.F. tam nechal zbytečně pobít tolik lidí. Nehledě, že nechal vyplenit tehdejší chrám sv,Víta na Pražském hradě.

Josef Pavelka
Josef Pavelka
6 roky před

Vyhovuje nějakým lidem takovýto způsob vyjadřování, jak předvádí Michal Čech? Pro mě je to jasně nedůstojné k prezentaci druhým lidem. Média mají také výchovnou funkci, fuj! Jeho článek používá slova Boží, která spojuje se svými protikatolickými hovadinami. Takováto modlitba v historii již mnohokrát pomohla křesťanům v nebezpečí. Třeba Rakousku ze sovětského bloku po válce. Nemusíte to pochopit nebo přijat, ale Váš ateismus a sprostota nepatří na veřejnost. M.Jan Hus by s Vámi zatočil.

Qestament
Qestament
6 roky před
Reaguje uživateli  Josef Pavelka

Vyhovuje některým lidem manipulace a účelová debilizace, jak převádí církve a Josef Pavelka? Pro mě je to jasně nedůstojné k prezentaci druhým lidem. Média nemají mít výchovnou funkci, média mají informovat a některá naštěstí ještě informují. Rodiče mají mít výchovnou funkci. Článek nepoužívá žádná slova Boží, používá slova člověka, protože žádnej Bůj není. Nemůžu za to že ti to rodiče v dětství nevysvětlili. Jestli někomu pomáhají k něčemu motlitby tak jedině k penězům. trochu menším blbcům od blbců větších. Žádnýmu Rakousku žádná modlitba nikdy nepomohla. Sprostota možná nepatří na veřejnost, zpochybňování 3,14čovin ale rozhodně patří. A od toho jsou média, od informování. A závěrem zavyhrožuješ že by se mnou někdo zatočil? Fašismus na veřejnost nepatří tak si jdi hailovat jinam. :-*