To je ale překvapení! „Vakcíny samy o sobě pandemii nevyřeší”

To je ale záhadné šokující překvapení… Že očkování situaci pro běžnou populaci příznivě nevyřeší, tvrdíme už přes rok. A je to logické. Nemůže to vyřešit ať už jen proto, že je to v rozporu s plněním Agendy 2030. A jak mnozí vědí, jedním z hlavních cílů Agendy 2030 je snížení lidské populace do roku 2030 na zlatou jednu miliardu.

Prostor pro Váš odkaz

Nakazí se neočkovaní i očkovaní. Nákazu přenášejí neočkovaní i očkovaní. Virus mutuje ve všech.

Zatímco v neočkovaných má virus zcela volné pole působnosti, v očkovaných mutuje tak, aby se přizpůsobil vakcíně. Tedy pokud se skutečně jedná o mutaci a ne vypuštěnou novou odnož (jejímž účelem je třeba právě zaměřit se na člověku vpravené „dobrůtky”, které vir mnohem lépe na sebe vážou, aby se to trošku popohnalo, anebo alespoň trošku zase rozhýbalo – náš prozatím ještě konspirativní názor), viz výzkumy molekulární genetičky Soni Pekové… Nu a té zmutované variantě viru očkování v replikaci a šíření samozřejmě nikterak nebrání. Totiž očkování proti COVID-19, jak již můžeme vědět, pouze snižuje pravděpodobnost těžšího průběhu a/nebo úmrtí, ale to pouze právě v rámci těch kterých některých „starých” „mutací”. Případu takového již vyhynulého epsilonu (vyhynul z důvodu obdobně nízké virulence jako prvních variant viru), anebo současné stále se rozšiřující delty (cca trojnásobná virulence, která vytlačuje a/nebo nahrazuje méně virulentní a/nebo již skomírající varianty), se to netýká. Ba právě naopak se nyní můžeme dočíst, viz Public Health England, že jsou to spíše očkovaní, kteří se deltou nakazí, a to v poměru 70 očkovaných ku 40 neočkovaných. To je ale záhadné šokující překvapení, že?

Očkovaní jsou pro neočkované tedy vlastně nebezpečnější. Proč tomu tak je? Určitě ne kvůli žádnému vystřelování spike proteinů, co nám tady za nesmysly šíří zblblí anarchoflastenci, ale právě protože viz výše. Jelikož v případě prvních variant ačkoli očkovaní nebudou vykazovat žádné nebo budou vykazovat jen mírné příznaky, nemoc budou stejně přenášet. No a v případě delty a budoucích přizpůsobených variant zda je dotyčný očkovaný, nebo neočkovaný, už bude vlastně jedno. Naopak proto, že se deltou nyní nakazí spíše očkovaní, tak tito budou do okolí prskat více částic, což opět ohrozí ty neočkované. Poněvadž se očkovaným přisuzují privilegia, díky kterým se mohou volně pohybovat a samozřejmě zlehčovat nošení ochranných pomůcek, jelikož přeci oni jsou pro všechny bezpeční…

Je to dostatečně pochopitelné? Každopádně uvidíte, že za rok budeme s očkováním opět na začátku… Pokud nic jiného, tak očkováním skutečně pouze plníte kapsy farmaceutickým firmám a jejich kamarádům a sami si přinejmenším narušujete už tak chatrnou imunitu. Bude to pořád dokola. Vše se točí kolem stále téhož a to Agendy 2030, kdy vaší úlohou je, jak jsme psali, mimo jiné, TADY, do roku 2030 prostě nakonec chcípnout.

Mimochodem věděli jste, že COVID-19 napadá kromě jiného také centrální nervovou soustavu? Že tento virus doslova debilizuje lidi? Toto nám nezávisle na sobě potvrdili už tři neurologové. S DuchDoby.CZ spolupracující osobě dva a přímo mně jeden. Lidé, co prodělali COVID-19, se stávají agresivnějšími a hloupnou. Máme s tím i osobní zkušenosti. Však položte je do MRI a nahlédněte na jejich změny na mozku sami. Předpokládáme, že jste se s touto zásadní informací nejspíše ještě nesetkali. Je to skutečně totální destrukce společnosti. Již zítra ve vašem kině…

Přitom případné řešení je stále stejně jednoduché. „Decentralizovaná karanténa.“ Ovšem pravděpodobnost něčeho takového, že se přihodí, se rovná nule. Do té doby budeme buď (téměř) všichni tupí, nebo mrtví. A jedině dobře, neboť Zemi to jen prospěje. Zdecimovali jsme ji více než dost. Ano, my pro tento plán máme de-facto porozumění.
 

Diskuze k tématu

Prostor pro konstruktivní dotazy a/nebo diskuzi o tématu je otevřen v našem diskuzním fóru ZDE.

 

Naše náklady

Náklady na práci spojené s vydáním tohoto článku vyšly na 600 Kč. Pomůžete nám s jejich umořením?
Můžete použít číslo bankovního účtu 55555513/2010, do zprávy pro příjemce napište „dar ddcz27490”.
Dosud jste přispěli celkem 0 Kč (poslední aktualizace stavu 20.07.2021). Za jakoukoli pomoc děkujeme!

 

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.