Jak Česká televize ničí životy těm, co mluví pravdu

Milí přátelé, známí i neznámí, ačkoliv to není mým zvykem, tentokrát si dovoluji poprosit vás o případné přeposlání tohoto mailu dál. To proto, že se týká proradné bruselsko-americké České televize, konkrétně jejích prolhaných publicistů. Začátkem roku 2018 mi zničili život, jelikož jsem se dostal nebezpečně blízko zakázané pravdě o tom, co se ve světě a u nás děje.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

V příloze máte moji stížnost RRTV na ČT, kde detailně popisuji všechny lži, podvody a manipulace. Dále připojuji odpověď RRTV (Rada ČT vůbec nezareagovala) a také moji reakci na odpověď RRTV. Jde o nadmíru poučný materiál, který vám poodhalí praktiky a postoje ČT. A také její chápání ochrany osobnosti proti pomluvám a zlovolným lžím. Po této zkušenosti je ČT pro mne jen podlou zločineckou zrádcovizí, která systematicky pracuje na zničení naší země, pro kterou platí známé: „Co slovo, to lež, co slib, to podvod, co čin, to zločin!“ A dnes už jsem skálopevně přesvědčen, že cokoliv nápadně vychvaluje, je lumpárna, cokoli opakovaně zatracuje, toť pravda a vlastenectví. Pochopil jsem, že pravdu vnímá jako uštknutí kobry, proti němuž má jediný protijed – nenávist k Rusku a našemu prezidentovi. Kohokoliv glorifikuje, to je velmi pravděpodobně darebák, kohokoliv odsuzuje, to je téměř jistě poctivý vlastenec či osvícená duše. Zamyslete se nad tím, co šíří, a možná dospějete ke stejnému závěru. Jedině s takovým poznáním můžete publicistiku ČT sledovat, aniž byste riskovali obludné vymývání mozků a zahalení duší mraky nejtemnějších energií. Mnohem bezpečnější je vyhýbat se publicistice ČT jako moru; raději sledujte pořady na TV Barrandov, kde má necenzurovaná pravda zelenou. Tolik moje draze zaplacená rada, sami se rozhodněte, jak s ní naložíte.

Čtvrt roku jsem byl zcela vyřazen ze života, nedokázal jsem se na nic soustředit, nebyl jsem schopen nic napsat, deprese jak Himaláje, známí se mi začali vyhýbat, i moji nejbližsí mě podezřívali, že to dělám jako agent za prachy! Mne, který jsem celý život zasvětil pravdě, spravedlnosti, hodnotám prověřeným generacemi předků, ochraně tradiční rodiny a především vlasti – hrůza! Jelikož nemám možnost jinak se bránit tomuto neskutečnému svinstvu, činím tak alespoň touto cestou.

Na ČT je v posledních letech podáváno stále více stížností a trestních oznámení (jen v posledním měsíci jsem se z internetu dozvěděl o dvou případech – o statečné vlastence Aleně Vitáskové a o sdružení vlastenců Ne Základnám). Možná mi něco uniklo, ale pokud vím, zatím všechny stížnosti a trestní oznámení „skončily v koši“. Stejně jako ta moje. Na základě této skutečnosti jsem pochopil, že je nejvyšší čas kontaktovat přátele a nezkorumpované poslance, aby vyčistili publicistickou žumpu zvanou ČT. Že jen tak zastavíme mediální terorismus, který se z Kavčích hor šíří po celé zemi, a podle mého nepochybně extrémistického názoru konspirátora rozbíjí společnost, pošlapává svobodu slova, devastuje odvěké hodnoty, podkopává spravedlnost, deformuje demokracii a žene nás do války s Ruskem.

Děkuji vám a věřím, že můj případ otevře oči nejen vám, ale i mnoha dalším. Snad se i díky tomu vyhnou podobným podrazům a zklamáním.

Moc vás zdraví

Ing. Oldřich Lukáš

lukas.oldrich@email.cz
 

Přílohy

Zdrojový mail: Fwd Jak ČT ničí život těm, co mluví pravdu.eml
Stížnosti: Stížnost ČT, Odpověď RRTV na stížnost, Reakce na odpověď RRTV na zamítnutí stížnosti

 

Související články

# Aktivista Oldřich Lukáš nařčen z vytváření dezinformací. Rozebrali jsme si článek České televize

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
1 Komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
senil
senil
5 roky před

Je nehororázné, že tato stoka je financována z peněz daňových poplatníků. ČT si na nezávislost už ani trochu nehraje. Je to bruselská propaganda. Je ale dobré, že ČT už je všem lidem k smíchu. ČT je kanál a stoka. Ty jejich diskuse s Moravcem, vždy si tam pozvou tři lidi s identickým názorem, není to žádná diskuse. Lidé jako Jaques Rupnik, nebo Bělohradský jsou tam pečení vaření. ČT je neomarxistická stoka. Ale věří ji už jenom 18 procent čechů, takže OK.
http://www.epshark.cz/clanek/484/ct-je-zlocinecka-organizace