Česká pošta místo doručování zásilek pohazuje výzvy k vyzvednutí po podlahách bytových domů

A zase ta Česká pošta. Česká pošta místo doručování zásilek pohazuje výzvy k vyzvednutí po podlahách bytových domů. Ovšem ne výzvy jen tak ledajaké, ale výzvy opakované. První výzvy totiž pro jistotu nedoručuje vůbec. Mně konkrétně již od konce roku 2017. Nejednou jsem kvůli České poště přišel o zásilku.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Starší související články

Česká pošta své závazky neplní a neplní
Česká pošta nedoručuje Balíky do ruky, místo toho podvádí a lže zákazníkům. A těm je to fuk
Česká pošta lže a podvádí zákazníky snad ve všech regionech, a to každý den. Nepoužívejme ji!

 

S Českou poštou bez pošty

Přišel jsem opakovaně například o pravidelnou zásilku z obchodu Tesco, který mi za mé nákupy kvartálně zasílá peněžní poukázky a slevy na častěji odebírané produkty. Díky České poště tak nemám poukázky za něco přes 600 korun. Obchod Tesco mi tedy po mých opakovaných stížnostech zasílá poukázky doporučeně. No jo, jenže spolehnout se delší dobu nemohu ani na poštu doporučenou, natož na jakoukoli jinou.

Už mám té České pošty tak akorát a proto jsem se rozhodl napsat a předat jim otevřený dopis. Sice to nic nejspíše nevyřeší, neboť aktivistů je pro efektivní a úspěšné řešení problémů potřeba značně více, nicméně až začnu s věcí postupovat dále, tak nikdo z České pošty nebude moci říci, že jsem je nevaroval. Rozhodně oslovím zmíněná média plus navíc několik dalších, která prozatím nebudu zmiňovat. A protože již nějakou dobu tvořím videa, samozřejmě nezapomenu zmínit se ani v připravovaném pořadu Beseda Martina Mojmíra v Martin Mojmír TV.
 

Otevřený dopis České poště

Věc: Poslední výzva k zahájení spolehlivého doručování poštovních zásilek před přijetím opatření

Česká pošto,

v minulosti jsem se na Vás opakovaně obrátil ve věci neinformování o příchodu poštovních zásilek, popřípadě jejich chybného doručování a/nebo nedoručování mé osobě, tj. Martinu Böhmovi, bytem Přecechtělova 2238/1, 155 00 (resp. 150 19), Praha 5 – Stodůlky (resp. Velká Ohrada), vůbec. Do tohoto okamžiku jsem jako reakce od Vás obdržel vždy pouze prázdná slova či irelevantní poučování. Náprava se však žádná nekonala, ani nekoná. Ba naopak své pracovní povinnosti zanedbáváte stále častěji, čímž mi jen způsobujete nepříjemnosti.

Vzhledem k tomuto faktu, neboť reklamace ani stížnosti u Vás evidentně nic neřeší, jsem se rozhodl, pokud budete ve své dosavadní praxi pokračovat, přikročit k dalšímu kroku. Již Vás nežádám o vyjádření, neboť slova k nápravě nevedou. Již Vás svým konstatováním vyzývám k činům. Totiž pokud mé osobě budete neustále nedoručovat zásilky, anebo činit jakékoli jiné naschvály, jako je například ten současný poslední, kterým bylo pohození opakované výzvy k vyzvednutí zásilky jen tak na zem místo do poštovní schránky (první výzvu, natož zásilku, jste mi pro jistotu nedonesli vůbec), pak kromě mě a jména Jan Tuna (pořad A-DOST na televizi Seznam) možná poznáte také Pavla Hlávku (rádio Svobodný vysílač CS) či Jaromíra Soukupa (TV Barrandov).

Důrazně a naposledy Vás tímto vyzývám k zahájení spolehlivého doručování mi poštovních zásilek na svoji poštovní adresu.

Tato informativní výzva k nápravě není výzvou k zahájení dialogu. Nemám zájem, ani neočekávám žádné Vaše omluvy, prázdné sliby, anebo dokonce irelevantní poučování.

Závěrem přikládám číslo z Vaší strany poslední úmyslně mně nedoručované zásilky (nedoručování, nevhození první výzvy do schránky a pohození druhé výzvy k vyzvednutí na zem místo do poštovní schránky).

Dne 01.06.2018

Martin Böhm
Telefon: (+420) 777 228 288
E-mail: info[a]martinbohm.cz

 

Bez aktivismu se nic nezmění

Problém s Českou poštou zažil jisto jistě každý. V Praze na Velké Ohradě je situace vyhrocena dokonce do maxima; zdaleka totiž nejsem sám, komu Česká pošta nedoručuje zásilky, anebo třeba i jen výzvy k jejich vyzvednutí. Nevím jak ve vaší lokalitě, ale v té naší mají podobné zkušenosti zdejší obyvatelé naprosto běžně.

Pokud se má něco změnit k lepšímu, je nutno vystoupit s vlastními zkušenostmi s Českou poštou a kromě bombardování jejich reklamačního oddělení začít tlačit i na různá Česká média. Samozřejmě pokud nezafungují ta mainstreamová, tak na ta alternativní. Třeba právě takový zmíněný Svobodný vysílač CS, anebo třeba Časopis Šifra, Parlamentní listy atp. se rádi věci opakovaně ujmou. Bez aktivismu každého z nás se však nestane vůbec nic.

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

1 Komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře