Česká nezávislá TV koncem června 2016 a vyjádření Petra Orteka k promazanému archivu

Česká nezávislá TV koncem června 2016 – to je název článku agregujícího pořady reportéra a novináře Petra Orteka provozujícího zmíněné nezávislé zpravodajské médium známé též jako CzechNewsTV, jež si můžete postupně přehrávat v tomto našem videoinformačním čtrnáctideníku.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Před agregací nutno poukázat na oficiální vyjádření Petra Orteka k promazanému archivu pořadů, což učinilo nejen naše předchozí agregované zprávy ČNTV nepoužitelnými. Pan Orkek ve videu zdůvodňuje, proč se tomu tak stalo. Údajně totiž neměl oprávnění používat předchozí stažená virtuální studia.


 

Studio REPORT 28.06.2016


 

Studio REPORT 30.06.2016


 

Více informací o předmětné internetové televizi najdete na její oficiální stránce ubunturadio.cz, YouTube.com, popřípadě záložním RuTube.ru. Nezávisle diskutovat můžete pod článkem nebo po založení tématu v našem interFóru.

Další přehled událostí České nezávislé televize vyjde v srpnu výjimečně za celý červenec.

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře