Kdo je tajemný VK z Aeronetu, nevíme, ovšem možná se dozvíme dnes po 21 hodině na Svobodném vysílači CS (aktualizováno)

Neuběhlo ani 24 hodin a už se musím zabývat dalšími šaškárnami nyní jakéhosi záhadného „anonyma”, který, prý o mně, vydal neskutečně hloupé video. No podívejte se sami, než ho zase „někdo” skryje, anebo vymaže. Sám jsem mimochodem jej před okamžikem nahlásil YouTubu, tak vinu za jeho odstranění ponesu nakonec možná i já sám – předem se k tomu tak eventuálně doznávám. Zatím tam ale ještě je.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Kdo je tajemný VK z Aeronetu

Pokud tipujete, že tím tajemným VK jsem já, pak gratuluji, neboť vyhráváte cenu Michala Vylížka (ne Velíška). Tak to totiž podle videa stoprocentně a zcela prokazatelně je. Je-li video při Vašem čtení tohoto článku (již) nedostupné, napište mi to do komentářů pod článkem a já, jelikož jej mám stažené, někam nahraji jeho nový zdroj.

Mezi tím vším jsem do závěru článku začínajícího „Dead flights” (nevím, o čem je a nemám čas to teď číst) na Aeronetu asi stihl napsat, cituji: „Závěrem ještě jedna věc, která s  článkem nesouvisí. V pátek 31. května na Svobodném vysílači CS v interakci na konci mého pořadu (od 19:00 do 22:00 h.) budu hovořit živě s Martinem Mojmírem Böhmem ze serveru Duchdoby.cz a vyvrátíme společně hoax a dezinformaci o tom, že prý Martin je ve skutečnosti já. Hoax a pomlouvačný pamflet, který na internetu šíří jistý funkcionář a zastupitel pražské SPD, bude mít zřejmě zásadní dohru.” Nevím, co si pan VK představuje pod zásadní dohrou, ale to po dnešku už snad nebude moje starost, protože nevím jak VK, ale já hodlám kromě společného živého vysílání přinést jako obvykle smršť přímých i nepřímých důkazů o své „(ne)vině”. Nejsem VK, jsem Vladimír Vladimirovič Putin!
 

Co vás na Svobodném vysílači čeká?

Tak v první řadě vyvracení nesmyslů, na které se domnívám, že nezbude příliš času, neboť do pořadu jsem pozván až po 21 hodině a tento končí již ve 22 hod. Než na SVCS vystoupíme, rozebereme si zde některé části z videa.

Čas videa 00:15 – 00:47 – „Anonym” zprvu hovoří o tom, co je Aeronet, jak sofistikovaně je skrytý, aby prakticky nebylo možné odhalit jeho zákony České republiky porušujícího provozovatele. Tím provozovatelem jsem prý samozřejmě já, jistý Martin Böhm, který na internetu vystupuji jako Martin Mojmír Böhm. A je to venku. Nikdo to neví, ale „anonym” to odhalil. A důkazem o tom, že jsem to jisto jistě já, je fakt, že jsem za celé ty dva měsíce, co je toto o mně na internetu veřejně známo, stále ještě na svobodě a ani se nikdo nenamáhal mě jako celostátně hledaného zločince eskortovat na dovolenou alespoň do cely předběžného zadržení. Čtete, jak to zní?

Čas videa 00:48 – 00:29 – Mojí obživou je „lidská hloupost, prodej intergalaktického míru, hnutí odporu Zeitgeist” a nakonec provozuji „neonacistický server Aeronet”. Čtete, jak to zní?

Čas videa 01:00 – 01:04 – Teď si poslechneme ukázky z tvorby Aeronetu a nyní již prý odkryté mé osoby. Důkazy sice dosud nikde, ale nevadí, jdeme na to.

Čas videa 01:05 – 01:18 – Bláboly o tom, kde mě jako dezinformačního škůdce můžete najít a jaké provozuji prapodivné organizace (docela obyčejnou webhostingovou firmu; ještě obyčejnější malou ICT firmičku, kterou jsem v podstatě založil jen proto, abych mohl založit zapsaný spolek a mít nad ním 100% (legální) kontrolu; a onen spolek, který byl zase založen jen proto, aby bylo možné nějak rozumně manipulovat s těmi drobnými příspěvky na provoz těch mých nebo našich zbytečných webísků a miniprojektů. To je haló co?

Čas videa 01:19 – 01:24 – „Anonym” nyní považuje za samozřejmé, že ačkoli provozuji „prapodivné” organizace (docela normální firmy a spolek), kterých zisk je snadno dohledatelný z účetních závěrek jimi zveřejňovaným v rejstřících na internetu, je má ekonomická aktivita nulová, což spojuje s tím, že není zcela jasné, kdo mě platí (nechápu, proč nenapsal, že docela prostě Rusko a Putin). Takže to bychom měli další nedomyšlený rozpor. Chápu však, že běžný posluchač se do těch rejstříků vůbec nepodívá a nechá se těmi bláboly snadno unést.

Čas videa 01:19 – 02:02 – Zde „anonym” porovnává moji vyjadřovací rétoriku pana VK s tou mojí. Tady musím uznat, že to docela sedí. „Anonym” si jednoduše prošel několik s Hnutím Zeitgeist odvysílaných pořadů se mnou na SVCS a vychytal okamžik, kde hovořím takto hezky poklidně a využil ve svůj domnělý prospěch. Už mu ale nedošlo, že ve většině ostatních případech ale takto nemluvím a naopak se vyjadřuji i docela rázně a ostře, zatímco, pokud vím, pan VK nikoli – stačí si je přehrát. Ale jak píši, musím uznat, že fakt to porovnání takto docela sedí a proto sem i já teď píši jako vysoce postavený kriminálník z cely, odkud mám přístup k internetu. Snad mě dnes po doražení „anonyma” a/nebo Vašíčka v tom, že nejsem VK, nepustí.

Čas videa 02:03 – 02:30 – K potravinám se nevyjádřím, neboť přiznám se, že jsem to asi nepochopil.

Čas videa 02:31 – 02:52 – Fakt je, že zasunuji docela rád, to ano. Mno… Tady jsem čekal, že „anonym” zasune za mé podsouvání nějaké hlasové vyjádření pana VK. Leč nestalo se, pouze zmiňuje obsah článků pana VK na Aeronetu, kterým jsem jisto jistě já, což má dokazovat mnou použití pojmu „podsunout”, jakoby slovo „podsunout” znali a vyřkli na světě jen dva lidé. Já a pan VK. Tedy vlastně já…

Čas videa 02:53 – 03:26 – Bláboly o tom, co na to říká má žena Martina, se kterou navštěvujeme blázna atd. Kamila Papežíka, který se zase na mém Facebooku má chlubit špiněním politického hnutí SPD. A nakonec žvásty o prý mém dalším projektu, kterým má být Svobodný vysílač CS. Důkazy pochopitelně opět nula.

Čas videa 03:26 – 04.27 – Dozvídám se, že se snažím od roku 2013 dostat do české politiky vyučeného tesaře Jiřího Černohorského, který ve videích, které jsem mu na jeho žádost zcela komerčně a za úplatu od SPO natočil, mele nesmysly a místo toho, aby vykonával své řemeslo se živí vybíráním peněz od chudých lidí přes svůj spolek Čest, svoboda, respekt. Přitom je to docela prostě tak, že Jiří Černohorský je můj kamarád, kterému sem tam s něčím, když mne požádá, vypomohu. Tehdy chtěl natočit pět předvolebních videí pro SPO a protože já mám kameru a umím to, tak jsem mu je natočil a zpracoval. Tragédie, která nevím, co má vlastně dokazovat. Dle „anonyma” je to dokonce pikantní. Nedovedu si vysvětlit, co na tom je pikantního. Jelikož nemám žádné konvenčně politické ambice a tato politika mne prakticky nezajímá, natočil jsem prostě to, co po mně kamarád chtěl natočit bez ohledu na to, co ve videu tvrdí, jelikož mě to ani nezajímá (jsem futurolog, ne historik). Jako VK zajímající se více než velmi o konvenční politiku bych nejspíše nenechal Jiřího Černohorského žgryndat v jeho předvolebním videu nesmysly, nebo ano? Nyní zpozorněte, použil jsem slovíčko „žgryndat”, jež je do slova a do písmene ve slovníku Jirky Černohorského! No a teď jsem použil celé slovní spojení „do slova a do písmene”. Do prdele práce, že já budu kromě VK i Jiřím Černohorským? Čtete, jak to zní?

Čas videa 04:45 – 04.55 – Portál DuchDoby.CZ čtu údajně jen já a moje manželka. Inu jednoduše si otevřete jakýkoli článek a v řádku pod nadpisem vyhledejte ikonu oka, kde uvidíte počet jeho zhlédnutí. A pokud nepoužíváte blokovače reklam, tak i počet tzv. lajků a sdílení na sociálních sítích. Třeba hned toho článku o Robertu Vašíčkovi ZDE (u ostatních došlo nedávno k výmazu počítadel u sociálních sítí z důvodu uskutečněné celkové rekodifikace článků, nicméně celková zhlédnutí zůstala). Tady se speciálně zaměřte na obrovský fail „anonyma”, kterému nepřišlo zvláštní pokusit se shodit jeden z mnoha mých údajných projektů (DuchDoby.CZ je skutečně můj) tím, že o něm napíše, jak je nenavštěvovaný, ačkoli třeba takový Svobodný vysílač CS, Aeronet.cz a kdo ví jaké další mají zase návštěvnost a ziskovost jistě značnou. Čtete, jak blbě to zní? Kromě toho účelem existence projektu DuchDoby.CZ není jeho návštěvnost, což dokládá například náš tento starší článek s názvem „Idioti na DuchDoby.CZ? Žel většina čtenářů”, kde si nebereme servítky psát otevřeně o většině našich čtenářů, co si o nich myslíme (pro web zaměřený na návštěvnost by to bylo jistě sebevraždou). Web DuchDoby.CZ jsme založili proto, abychom mohli psát to, co chceme bez závislosti na produktech třetích stran naprosto nehledě na návštěvnost. V neposlední řadě tady zbystřete, jak vlastně „anonymovi” vůbec nejde o nějaké odhalení pana VK, ale vysloveně poškození mé osoby… Ke smůle „anonyma” však já nemám žádné veřejně sebeprezentační ambice.

Čas videa 04:57 – 06:02 – Jak se mnou souvisí portál Manipulátoři.cz? K „anonymovi” se prý dostala kopie e-mailu (kterou nikde nepředkládá), kde Jan Cemper odmítl o mně vydat jakoukoli informaci. Prý má zakázáno o mně psát (bláboly okolo neřeším). No a tady je článek, kterým jsem se bránil proti nesmyslům psaným právě oním manipulátorem Janem Cemperem. Jak je možné, že o mně Jan Cemper napsal, když podle „anonyma” to má mít zakázané, je „záhada”.

Čas videa 06:03 – 06.24 – Dalším střípkem do mozaiky k doražení „anonyma” je jeho tvrzení, že se údajně můj Svobodný vysílač tváří jako hlavní zpravodajské rádio pro alternativu, přitom si neumím opravit ani vlastní stránky. Zajímavý na tomto tvrzení je paradox, že ačkoli si prý neumím opravit ani vlastní stránky, tak další mé stránky, kterými jsou DuchDoby.CZ a dále například právě prý Aeronet.cz, vypadají naopak velmi svěže a víceméně profesionálně. Jak je toto možné, nám dokáže vysvětlit asi jen „anonym”. V závěru tématu nesmysly o kuchařině, kterou jsem prý nikdy nedělal a pracně dodělávané maturitě, na které mám u dvou předmětů za dvě a u dalších dvou za tři. Jak pracné panečku… A o dalších mnou absolvovaných a jistě také nesmírně pracně dodělávaných ústavech žádná zmínka? Tím se nikde na internetu veřejně nevytahuji, tak to „anonym” neví.

Čas videa 06:25 – 06:31 – V závěru všem posluchačům „anonym” doporučuje Svobodné rádio, které se dle něj chová vůči SPD objektivně. Fajn, tak TADY si jednu takovou objektivitu Vladimíra Kapala připomeneme.

Čas videa 06:32 – konec – Dle anonyma jsem Sorosovec, který za, ani nevím co, dostává peníze. Samozřejmě tvrzení opět bez jakéhokoli důkazu. Ne, peníze od takových lidí skutečně nedostávám. Projekty našeho spolku, stejně tak jako projekt DuchDoby.CZ, žijí čistě z dobrovolných darů našich čtenářů a sympatizantů. Nepřijímáme ani žádné dotace. Pracujeme na čistě dobrovolné bázi s minimem.

 

Tak dnes večer na Svobodném vysílači

Tak to vypadá, že jsem nakonec tady okomentoval vše. O čem si tak dnes budeme s panem VK na Svobodném vysílači CS povídat, netuším. Třeba možná právě ještě o tom, jak předevčírem bylo na YouTube profilu Roberta Vašíčka ve 13:20 vydáno video s názvem „Kdo je šéfredaktor VK / aeronet.cz”, které následně záhadně zmizelo, aby se mohlo objevit jiné s obdobným názvem „kdo je tajemný -VK- z aeronetu” na ještě záhadněji předevčírem nebo včera nově vytvořeném YouTube kanálu onoho anonyma, o kterém byla v tomto článku řeč.

Roberte nezlob se, ale podle mě jsi prostě opravdu jen blbec. Ale řekl sis o to sám. Jestli chceš pokračovat, tak směle do toho. Já jsem minimalista, nemám v podstatě co ztratit. Ty jsi tady ten s ambicemi. Tak trošku přemýšlej…
 

Aktualizace 01.06.2019, 09:07

Jak bylo s panem VK přislíbeno, včera (tj. 31.05.2019) po 21:15 hod. jsme vystoupili společně v rádiu Svobodný vysílač CS, abychom prokázali, že já nejsem VK a VK není já.

Tímto je prokázáno, kde a jak koho tlačí bota, věc můžeme považovat za uzavřenou a eventuální budoucí výpady díky sebedehonestaci a sebezesměšnění lhářů a dezinformátorů za bezpředmětné.

Celý záznam pořadu na SVCS ZDE (poslouchejte od minutáže 01:49:38 dále cca 13 minut).
No a naše záloha části pořadu s vystoupením mě a pana VK ZDE (poslechněte celé).

 

Použité zdroje

Video: YouTube.com [záloha 1, záloha 2]
Obrázek: oxxy.com

 

Související články

# Sympatizant teroristických organizací Islámský stát a Taliban aneb kompro na zastupitele SPD Roberta Vašíčka?
# Jan Cemper jak jinak než lživě o mně a DuchDoby.CZ

 

Podrobnosti o aktualizacích článku

01.06.2019: Dodání záznamu z živého vysílání o věci na Svobodném vysílači CS.
03.06.2019: Drobná korektura článku ve formě zpřesnění a doplnění některých informací.
05.06.2019: Zestručnění článku (odstranění některých zbytečně nadbytečných vět).

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
1 Komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Ketys
Ketys
4 roky před

OPRAVDU SE MI VELICE NELÍBÍ, JAKÉ PRAKTIKY POUŽÍVAJÍ OBA HRÁČI ( SPD A VK) PROTI SOBĚ VE SVÉ VLASTNÍ VÁLCE ‼️
Díky nenávisti VK vůči SPD, se rozhořel na alternativní scéně slušný guláš. A jsou tu tací, kteří pod něj ještě rádi přikuřují pro svůj prospěch jako Vašíček (SPD), nebo takový Volný (SPD/Apači) atd.
Oba vypouštějí různé hoaxy do éteru, jeden se pokusil poškodit skrze tento boj těch dvou Martina Bohma (Duchdoby.cz) a druhý zase RaptorTV…
A panu VK se to do jisté míry hodí :))))
On z toho jako poškozený nevyjde, to SPD bohužel.
To kdo je slavný VK, se jen tak nedozvíme, jestli vůbec..a věřte mi, nebo ne… táhne sem od něj očividný smrad od určitých státních složek.