Sympatizant teroristických organizací Islámský stát a Taliban aneb kompro na zastupitele SPD Roberta Vašíčka? (aktualizováno)

Kandidát do EU parlamentu Robert Vašíček se modlí v mešitě a omlouvá Islámský stát a Taliban. Jak v této situaci zareaguje vedení SPD – Svoboda a přímá demokracie? Tolik k parafrázi části nadpisu článku na Aeronet.cz.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

My do hloubky historie Roberta Vašíčka, ačkoli já sám jej znám osobně nějakých 19 let a musím říci, že už tehdy to bylo pěkné kvítko, nevidíme, takže se mu do takové míry jako pan VK na Aeronetu věnovat nebudeme. Nebudeme tady ani spekulovat nad tím, co kdy řekl a udělal nebo neřekl a neudělal. Vlastně bych se mu nebýt jeho iniciativy vůči mé osobě ani nevěnoval. Ovšem zdá se, že na své propagaci „špatnou vizitkou – také vizitkou” Robert Vašíček trvá, když šíří o mně veřejně lži. No a o těch si tady povíme. Čili nikoli o názorech, nýbrž o faktech.
 

Šéfredaktorem Aeronet.cz VK je Martin Mojmír Böhm

Nevím, zda mne to má těšit, nebo ne, ale podle opakovaných veřejných vyjádření Roberta Vašíčka jsem tím skrytě tajným a dlouho utajovaným šéfredaktorem Aeronet.cz já, Martin Mojmír Böhm, načež s jistým dalším mým kamarádem Kamilem Papežíkem od rána do večera prý máme čas nedělat nic jiného než špinit SPD. Má nám vadit úspěšné vlastenecké hnutí a vyhovovat jej štěpit na jakési maličké nevolitelné straničky. Robert Vašíček takto reaguje na údajného zkrachovalého zedníka Jirku Černohorského na sociální síti Facebook, aniž by jej napadlo se mne nejprve zeptat, anebo třeba i v onom tématu odpovědět, popřípadě jej později vymazat. (ZDROJ, ZÁLOHA)

Martin Mojmír jako šéfredaktor VK

Můžeš mi Roberte vysvětlit, jak jsi na takový nesmysl zase přišel a proč si mé jméno vůbec bereš do úst? Tobě vážně hodně leží v žaludku strach z natočení videokonference s Jirkou, ke které jsme tě před rokem vyzvali a ke které ses nakonec nedostavil, že? Ty si asi neuvědomuješ, že je velice jednoduchý způsob, jak tvé lži prokázat, což? Stačí tě opět veřejně vyzvat k natočení rozhovoru s tebou, ke kterému se opět nedostavíš. Předvádět se a otevřeně si vymýšlet před lidmi dokážeš, ovšem jakmile máš jít do vážné debaty, to se začneš vymlouvat a stáhneš. Za těch 19 let, co tě znám, ses nezměnil.” Na toto mi samozřejmě Robert neodpověděl. A to není ani první, ani poslední případ.
 

Úzkostný strach z osobní zaznamenávané konfrontace

Pokud má přijít na předem připravené komfortní a nekonfliktní sebeprezentace, Robert Vašíček „jede”, Robert Vašíček „bombí”. Tedy alespoň před lidmi inteligenčního kvocientu dosti mdlého, kterých je žel v České republice drtivá většina a proto mu to zřejmě tak dobře funguje. Pokud ale má jít o vážnou věc, kterou navíc vyvolá on sám, do zaznamenávaného a nikterak nestříhaného osobního střetu se bojí jít jako čert kříže.

Je tomu asi rok, kdy mne Robert Vašíček naposledy telefonicky kontaktoval, jak má ostatně nepravidelně v určitá období zvykem, aby mi ukázal, jak hezky umí stát se svým stánkem SPD na pražském jižňáku, anebo abych s ním jel (opět) kamsi do zahraničí. Všechny tyto nepravidelné výzvy (zřejmě nemá nikoho, kdo by s ním chtěl trávit čas) ignoruji, neboť nemám čas ani chuť tu jeho samochválu a samolibost dokola poslouchat. Jednou ale mi začal vyprávět cosi o Jirkovi Černohorským, jak neustále pomlouvá SPD či tak něco, no a jelikož vím, že tomu tak není, vyzval jsem zcela logicky Roberta Vašíčka k osobní, na kameru zaznamenávané konfrontaci. Nebyl jsem překvapen, že ačkoli přijal, tak nakonec přestal reagovat a nedorazil. Nebyl jsem překvapen, že nedorazil ani na druhé pozvání. Tolik stručně k tomu, jak si za svým stojí. No a poslední dobou se dozvídám, že já jsem vedoucím kolotoče Aeronetu…
 

Radikální islamista, nebo prostě jen blbec Robert Vašíček?

Osobně se nedomnívám, že je Robert Vašíček sympatizantem nějakých teroristických organizací. Nemyslím si ani, že by byl neoconem či Sorosovým koněm, ačkoli měl absolvovat jeho Open Society Fund a jeho otec psát pro Bakalovy Hospodářské noviny. Robert Vašíček docela prostě zkrátka vždy byl jen neúspěšným karieristou, zmrdem idiotem (není nadávka, nýbrž definice určitého způsobu chování člověka), který akorát lízal kliky a jehož touhou bylo být za každou cenu vidět. Třeba i za cenu úplného znemožnění, k čemuž mu dala příležitost právě Okamurova SPD. Věřte mi, znám ho osobně 19 let a vím, co říkám. Ostatně to dokládají i jeho videa ZDEZDE, eventuálně jejich předvolebně-antipropagační sestřih ZDE, jenž na „zlý” ruský server umístil dnes ráno možná nakonec i skutečný pan VK…

Popisek pod videem

Proč volit, nebo nevolit zastupitele Prahy 11 za SPD Roberta Vašíčka do EU parlamentu se dozvíte z celého tohoto sestřihu jeho propagačních videí. Zejména pak v časech 14:55-16:26 a před jeho koncem 24:13. Navštivte také jeho originální profily, internetový vyhledávač vám je najde. A v neposlední řadě článek https://aeronet.cz/news/video-skandal-v-spd-pouhe-2-dny-pred-volbami-kandidat-do-eu-robert-vasicek-se-na-uniklem-videu-modli-v-mesite-na-gibraltaru-predcita-z-koranu-a-omlouva-islamsky-stat-a-taliban/. Tak GL & HF 😉

 

Jak je to tedy s tím Aeronetem a VK?

Každý, kdo se tzv. alternativní scéně alespoň trochu věnuje, může vědět, že šéfredaktor a provozovatel serveru Aeronet.cz pan VK nepravidelně živě vystupuje v rádiu Svobodný vysílač CS. Chcete se přesvědčit, zda jsem, nebo nejsem VK? Asi nejjednodušší bude vyčkat na některý z těchto živých pořadů a zavolat mi při něm na mobilní telefon, který vám ale asi nedám, takže to budeme muset udělat nějak jinak.

Pošlete na mě jednoduše kriminálku, neboť přeci pan VK je, dalo by se říci, celostátně hledaným „zločincem”, zavřete mě do CPZky a vyčkejte na onen živý přenos. Bůh existuje, já jsem král prvoků, prvních lidí a osmdesátým osmým příchodem Kristova vědomí, takže z cely jistě zvládnu naprosto bez problémů vysílat telekineticky. Rovnou ale si připravte pořádný balík, protože ušlý zisk za dobu, co budu zavřený, nebude nikterak zanedbatelný. A ty Roberte se připrav na pořádnou žalobu za pomluvu a případné křivé obvinění. Ostatně o tom, jak funguji, si můžeš popovídat například s provozovatelem SPD rádia Vladimírem Kapalem, který se mnou už má své zkušenosti
 

Aktualizace 29.05.2019, 21:26

Dnes v 13:20 hodin dorazil do naší redakce DuchDoby.CZ mail s informací o vydání videa s názvem „Kdo je šéfredaktor VK / aeronet.cz”. Toto video o celkové délce 44 sekund bylo zveřejněno na YouTube kanále neúspěšného kandidáta do EU parlamentu za SPD Roberta Vašíčka, ovšem neohřálo se zde příliš dlouho, neboť odpoledne kolem 17 hodiny, kdy jsme se k jeho zhlédnutí teprve dostali, již „nebylo dostupné”.

Vzhledem k předchozímu veřejnému tvrzení na sociální síti Facebook, že šéfredaktorem Aeronet.cz panem VK jsem já, by nás velice zajímal obsah „nedostupného” videa. Proto pokud jste jej někdo stihli stáhnout, budeme rádi za jeho zaslání. Použít ke kontaktování redakce s odkazem ke stažení můžete použít náš kontaktní formulář.

Závěrem uvedeme, že před vydáním našeho článku jsme Aeronet.cz kontaktovali, abychom se dozvěděli více o tom, zda o tvrzení Roberta Vašíčka skutečný pan VK ví. Tento nám za nedlouho odepsal, že ano a že dokonce byl vydírán tím, že nebudou-li z webu Aeronet.cz odstraněny články o SPD, bude zveřejněna pana VK totožnost. Pan VK na toto vydírání prý nereagoval. No a za nedlouho Robert Vašíček začal své lži veřejně šířit po internetu, čehož výsledkem je například i tento náš článek, za jehož vydání je v první řadě odpovědný právě Robert Vašíček. Kdyby Robert onu velice nízkou lež nešířil, neexistoval by pro vydání důvod. Inu jak se do lesa volá…

Ještě chvilku mě Roberte provokuj a nemusí trval dlouho, co se o tom, kdo je, nebo není pan VK, pobavíme u soudu. A domnívám se, že za takové poškozování jména nebudou rádi ani tví „přátelé” v SPD.

 

Použité zdroje

Texty: V obsahu článku a ZDE
Obrázek: parliament.nz

 

Související články

# Kdo je tajemný VK z Aeronetu nevíme, ovšem možná se dozvíme dnes po 21 hodině na Svobodném vysílači CS

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

4 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Andrej Vyšinskij
Andrej Vyšinskij
4 roky před

KSČ měla Milo(u)še Jakeše, SPD má Roberta Vašíčka. – Jak jinak to mám říci slušně?

weissbach
weissbach
4 roky před

To je slizoun…