Zoo ve Dvoře Králové nad Labem řeže nosorožcům rohy a ještě se touto legalizovanou ohavností chlubí

Místo aby se zoologické zahrady pro intenzivní týrání zvířat ve formě jejich věznění na mnohdy i žalostně malých prostranstvích zavřely, rozhodli se ve Dvoře Králové nad Labem, kde v podstatě podle svých slov ani nedokáží svá zvířata uhlídat před pytláky, uříznout chovaným nosorožcům preventivně rohy. A ještě se tím pochlubit.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Neuvěřitelné ohavnosti se dopustila zoo Dvůr Králové nad Labem, když začala řezat chovaným nosorožcům rohy. Tvrdí, že reaguje na pytláky z francouzské zoo Thoiry, kteří na začátku března toto zvíře zabili a uřízli mu roh. „O rohy nosorožců mají zájem především lidé z východní Asie, kde se používají v tradiční medicíně,píše se na Aktualne.cz. Zoo ve Dvoře Králové nad Labem se patrně domnívá, že se stejná situace odehraje i u nás, což použije jako argument, proč tedy rohy našich nosorožců neuřezat rovnou preventivně, místo aby své zázemí zabezpečila, anebo nejlépe vypustila zvířata do volné přírody tam, kam patří a pomáhala jim s životem, když už to musí být, právě tam.

Tady je nutné podívat se na video, které jsme pro jistotu rovnou zazálohovali a umístili na server RuTube.ru, aby nám jej nějací „inteligenti” nestáhli (tam to snad nehrozí). Zvíře uspat a uříznout mu roh motorovou pilou?! Pohrdavějšího chování vůči zvířeti jsme se snad v české zoo dočkat nemohli. Co to bude příště? Sloní kly? Buvolí varlata? A třeba hned pěkně v Zoo Praha, aby se neřeklo? Nehraje roli, zda je v klu nosorožce živá tkán, nebo není. Takové skutečnosti by se v civilizované zemi dít neměly. Otázka je, jaký skutečný důvod pro takové jednání vznikl, jelikož co si budeme nalhávat, peníze jsou až na prvním místě. Co tím chceme naznačit za podezření si jistě domyslí každý sám.

Možná kdyby mainstreamová média netajila podrobnosti měsíce trvajících masových nepokojů ve Francii vlivem nekontrolovatelné migrace Spojenými státy a EU vychovaných teroristů, mohla by sdělit pravděpodobnou skutečnou příčinu vzniklé situace ve francouzské zoo, kterou si nyní berou za příklad ve Dvoře Králové.

Pokud můžete a nesouhlasíte s tímto jednáním, šiřte informaci a především nenavštěvujte nikdy žádné zoologické zahrady, ať na týrání zvířat nemají peníze a skončí. Vždyť se to celé dá řešit úplně jinak.

 

Nevole na Facebooku

# DuchDoby.CZ
# Hnutí Zeitgeist Česká republika
# Spolek Čest, svoboda, respekt
# New World Order Opposition
# Jaroslav Grűnwald (Svobodný vysílač CS)

 

Související články

# Demokratická strana zelených a Pavla Říhová k řezání rohům nosorožců v zoo-nelogických zahradách
# Buenos Aires tvrdí, že zajetí je pro zvířata ponižující a že proto uzavře svou zoo
# 5 věcí, které si musíme přestat říkat o zoo

 

Použité zdroje

Text i foto: Aktualne.cz, ceskatelevize.cz

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
9 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Petra Hovorková
Petra Hovorková
7 roky před

Doporučuji pytlákům zajet do Zoo Dvůr Králové nad Labem, zastřelit jejího ředitele a uříznout mu hlavu. Určitě se najde kupec, který do své sbírky rád přidá první lidskou trofej jednoho z nejtupějších lidí Evropy. A nebude ji muset ani preparovat, protože daná hlava dutá už je. Nicméně pokud to nyní neudělají pytláci, je dost možné, že zanedlouho to udělají s radostí vítaní imigranti.

Qestament
Qestament
7 roky před

Jo, aby to neprodali pytláci, prodají to rovnou sami zoonelogičtí. 😀 Tak to je solidní sviňárna, to je na nakopání. Ty woe ono se to jmenuje nosorožec, ale nemá to roh. Chudáci zvířata.

Qestament
Qestament
7 roky před

Komentáře na FB Hnutí Zeitgeist

Jiří G Horký: No mně to vždycky přišlo divný, představ si, že by ti uřízli koule, abys nepotkal děvku… Divná ochrana…

Michal Pirkl: Údajně své ženě nechal zašít VAGÍNU, protože ve Francii migrant znásilnil ženu… Prevence musí být a to je dobře, aspoň se takovej kretén nebude množit. 😀

Adam
Adam
7 roky před

Řezat kly jako prevenci před pytláky není dobrý, ale jak jinak to chcete řešit? I v přírodní rezervaci se najdou. Jak tam chcete zvířata chránit? Můžete být konkrétnější?

Martina Böhmová
6 roky před

Inspirační příklad pro zoo(ne)logické zahrady, safari a podobná zařízení rádoby chránící zvířata, jak to dělat lépe a mnohem efektivněji:

https://salatovelisty.cz/2017/05/25/azyly-a-utociste-dil-7-park-ve-kterem-strili-lidi-aby-ochranili-nosorozce/