Právník JUDr. Norbert Naxera za Český svaz právníků vyzývá k podání žaloby na Českou národní banku za devalvaci koruny

Podejme všichni společně žalobu na náhradu škody, kterou penězokazci z ČNB způsobili všem občanům České republiky devalvací Koruny. ČNB se na úkor všech občanů neoprávněně obohatila o stovky miliard.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Hromadná žaloba na Českou národní banku


 

Trestní oznámení, které jsme na ně podávali, policie ČR na nátlak politiků odložila. Pokud ale podáme žalobu, bude o tom nakonec rozhodovat ústavní soud a poté případně i Evropský soud ve Štrasburku, kde je jistá šance domoci se spravedlnosti. Proto pojďte do toho, vůbec nic Vás to nebude stát a vůbec nic neriskujete”, dodává na svém YouTube profilu právník, jenž se odvážil k nesmírně odvážnému a nebezpečnému kroku, který jako iniciativa provozující projekt DuchDoby.CZ kvitujeme a dodáváme, že se banky dopouští zločinu proti lidskosti už jen tím, že umožňují inflaci, úroky, existenci a podporu monetárního systému jako takového. Že vytváří peníze z ničeho.

Zdá se, že společenské vzdělání napříč populací pouze neupadá, ale někde také roste. Právník JUDr. Norbert Naxera je aktivistou za lidská práva a i když si ne vždy ověřuje fakta, jeho pohnutky a skutky hovoří za vše. Pochopil, o čem je kapitalismus; pochopil, že dál už to jednoduše nejde, a tak pouze nesedí, ale také činí. S právníkem Norbertem Naxerou jsme v přímém kontaktu a nejen s ním, ale také s předními vzdělanými ekonomy konzultujeme možné kroky. Šance na úspěch je mizivá, nicméně konečně česká společnost přechází od protestů proti politikům k těm, kteří jsou za zotročování a bídu populace skutečně přímo odpovědní. K bankám a jejich soukromým majitelům.

Čtěte také související

Desatero monetárního otroka (DuchDoby.CZ)

O tom, jak celý bankovní podvod staletí funguje, se dočtete například v příručce Hnutí Zeitgeist s názvem Definice Hnutí Zeitgeist stažitelné z oficiálních webových stránek Hnutí, anebo shlédněte v dokumentu Duch doby: Dodatek (Zeitgeist: Addendum). Pokud má lid proti něčemu demonstrovat, tak toto je jedna ze správných cest.
 

Duch doby: Dodatek (Zeitgeist: Addendum)


 

Aktualizace 24.01.2017, 12:08

Jednání ve věci tématu

Ve čtvrtek 26.01.2017 proběhne v centru Prahy jednání na téma možností řešení záležitosti včetně bezpečného postupu. Přítomni bodou Martin Böhm (Hnutí Zeitgeist ČR, ETIQ.CZ, z.s.), Jirka Černohorský (spolek ČEST, SVOBODA, RESPEKT), Ing. Petr Ježek, Ph.D (Česká strana národně sociální) a JUDr. Norbert Naxera (Svaz českých právníků z.s.). Pokusíme se pozvat ještě Zdeňka Ponerta (Skutečná demokracie) a Miloše Cacha, ovšem tito nejsou momentálně v Praze, pravděpodobně tedy nedorazí.

Konkrétněji jednat se bude o tom, jak a zda vůbec podat žalobu a jakým způsobem pojmout informování společnosti a protest proti uvedeným zločinům těchto nadnárodních soukromých korporací. Všichni pozvaní jsou prakticky dobře informováni o skutečnosti, pokusíme se proto projednat možnosti kooperativní spolupráce. O výsledku budeme informovat v samostatném článku, nebo aktualizací článku tohoto.

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
1 Komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Miroslav Šotek
7 roky před

Vynikajuco, skvelé dozvedieť sa že sa nájdu aj právnici zastávajúci právo. Radi pomôžeme.