10 nejpopulárnějších konspirací západních mainstreamových médií

10 nejpopulárnějších konspiračních teorií západních mainstreamových médií.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Na Západě je zvykem věšet nálepku „konspirologa“ na každého, kdo se odváží pochybovat o oficiálním stanovisku vlády; ale během posledních 20 let právě západní politici a média se nejčastěji uchylovali k teoriím spiknutí,“ píše britský pozorovatel Neil Clark. Novinář vytvořil seznam deseti nejpopulárnějších konspiračních teorií na Západě. „Jestliže budete všem vnucovat tyto teorie, nikdo o vás neřekne, že jste podivín nebo nerozumný člověk, spíše vás budou považovat za „odborníka“, možná dokonce za takového, který si zaslouží sloupeček v „seriozních“ novinách, jako jsou The Washington Post nebo London Times,“ uvádí se v článku.

Česká republika, jakožto evidentní protektorát západu a EU, tomu zdaleka není výjimkou. Za v současné době nejviditelnějšího blázna a konspirátora [2] u nás je považován jistý gay pornoherec Jakub Janda, z Evropských hodnot, známý též pod pseudonymem Patrik Jakl, který si kromě ostudného kabátu vysloužil obdiv v podobě samostatné webové stránky tschechia.cz, kde je „propagován“ co by budoucí prezident patrně oficiálně nastávající državy Tschechia (Czechia, chcete-li). O Jandovi jsme psali také např. ZDE, více z materiálů na tschechia.cz.
 

Západní konspirační teorie

1. Irák má zbraně hromadného ničení

2. Írán projektuje jaderné zbraně

3. Syrský prezident Bašár Asad pomáhá IS

4. Rusko zásobuje IS vojenskými letadly

5. Rusko má na svědomí nabourání do internetových poštovních schránek Demokratické strany USA

6. Putin uspořádal konflikty fanoušků na Euro-2016, aby Velká Británie vystoupila z Evropské unie

7. Donald Trump je ruský agent

8. Britská poslankyně Jill Steinová je volavka Kremlu

9. Trockisté obsadili britskou Labouristickou stranu

10. Jeremy Corbin úmyslně sabotoval kampaň za zachování členství Velké Británie v Evropské unii
 

Válka ve jménu propagandy

Stále viditelnějším faktem je, že západ (resp. kapitalismus – monetární systém) mele z posledního, kdy jak víme z historie, kdykoli začalo docházet k předlužování a chudobě, následovalo masové padání hlav, které do té doby zfanatizovaně bojovaly pod hlavičkou té které libovolné velmoci. Ne jinak tomu bude brzy znovu, pokud se společnost nezačne zavčasu dobrovolně vzdělávat a ony nesmyslné války a pseudopolitická hašteření nezačne aktivně odmítat.

Jak (ne)funguje ekonomika a jaká jsou rizika pohybu v rámci ní, naznačuje [2] např. ekonom Petr Ježek (do konce roku další video v rámci Virtual Z-Day Čr 2016 si vyhledáte na našem serveru DuchDoby.CZ).
 

Jaké je konkrétní řešení?

Pokud Vás napadlo zakládání a/nebo podpora dalších politických spolků, hnutí či stran, pak vězte, že nejde o nic jiného než ztrátu času, respektive slepé uličky, kterými nás nutí se vydávat současný systém. Podobné to bývá s volbami našich „reprezentantů“. Na jedné straně ODS, na druhé ČSSD, přitom obě tyto strany jsou součástí téže mince… V systému, kde hlavní roli hraje priorita zisku (podle ParlamenstniListy.cz se pro DVTV vyjádřil nedávno i Jožo Ráž) – tedy korupce, dezinformace, vydírání, názorové rozepře, ale i hladomor, vraždy, znásilňování a jiné zločiny nejen proti lidskosti, to jednoduše takto nelze, proto je nutno vydat se cestou naprosto odlišnou.

Správně je za b) – vlastní cesta dlážděná racionálním vzděláváním a následném přidávání se ke společensky prospěšným komunitám nebo jejich zakládání v případě, že tyto ještě neexistují. Mimochodem věděli jste, že důsledně propracovaným nástupcem současného zastaralého socioekonomického systému je Ekonomika založená na přírodních zákonech / zdrojích prezentovaná a propagovaná např. Hnutím Zeitgeist? Nebo Zdrojová ekonomika Projektu Venus založená v podstatě na totožném principu jako jmenovaný systém předchozí? A že k tomuto začíná existovat i pohodlné přechodné období nazývající se Copiosis (zmiňujeme se ZDE)? Je třeba konečně přestat hrát dětinské hry a pokročit již o krok dál. Nebo Vám to takto snad vyhovuje? Zájem a změna se musí uskutečnit v nás, na žádného boha nebo mimozemšťany skutečně nelze čekat. Buďme tím, co chceme vidět v ostatních.
 

Základní studijní materiály

Dokumentární film Duch doby: Posun vpřed (Zeitgeist: Moving Forward)
Dokumentární film Duch doby: Dodatek (Zeitgeist: Addendum)
Orientační příručka Definice Hnutí Zeitgeist (PDF verze ZDE)
 

Použité zdroje

Text: AC24.cz, RT.com
Foto: RT.com

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře