Připomínka událostí z 11. září 2001

Stejně jako každý rok, tak i letos si v Praze na Václavském náměstí budeme moci připomenout lži a fakta o „teroristických útocích” v USA z 11. září 2001; že zločinci, kteří tento zločin připravili a způsobili, stále unikají spravedlnosti a ti, kdož usilují o odhalení pravdy, jsou stále pronásledováni.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Film Duch doby o 9/11 (minutáž 00:40:10)


 

Jan Korál o 9/11 na ČT24


 

Jan Korál o 9/11 v Hyde Parku ČT


 

Jan Korál o 9/11 na shromáždění


 

Antonín Baudyš / Milan Vidlák o 9/11


 

Mainstream o 9/11 dnes na Novinky.cz

Čtveřice fyziků zpochybnila 15 let po teroristických útocích oficiální výsledky vyšetřování pádu budov Světového obchodního střediska (WTC) v New Yorku. Respektovaný časopis Europhysics News Evropské fyzikální společnosti (EPS) otiskl jejich stať, ve které se věnovali pouze technickému rozboru zhroucení mrakodrapů. Poukázali na to, že důkazy ukazují spíš na řízenou demolici než na pád vyvolaný nárazem letadel a požárem,píší Novinky.cz.
 

Vědci na téma 9/11 v televizi TA3

Bolo všetko inak? Vedci spochybnili pád newyorských Dvojičiek
 

Akce nwoo.org na Václavském náměstí

Události z 11. září 2001 spustily lavinu teroru a násilí, jejichž důsledkům čelíme celou dobu až do dnešních dnů a ještě dlouho se s nimi budeme potýkat my i lidé na celém světě. Pokud k tomu chcete něco říci, přijďte v neděli 11. září 2016 v 16:00 na Václavské náměstí k pomníku sv. Václava, kde dostanete slovo.
 

Použité zdroje

Texty: NWOO.ORG, Novinky.cz
Foto: Profimedia.cz

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře