Divadélko v podobě britského brexitu pomalu vrcholí a my víme, jak to dopadne. Budou problémy

Jelikož jsou volby již dlouhou dobu veřejnosti velmi známým podvodem, nevěříme ani my tomuto „řešení“ a troufáme si dokonce tvrdit, že víme, jak celé toto britské divadlo dopadne.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Referendum o vystoupení Velké Británie z EU dopadne stejně, jako dopadly nedávno, zcela evidentně podvržené, prezidentské volby v Rakousku aneb „Smrtelná dávka 598% demokracie v Rakousku”, tedy pro setrvání a ještě nejlépe těsně. A rovněž stejně jako dopadlo rozhodování lidu Čr o vstupu do EU před lety, kdy drtivá většina lidí, co znám, tehdy byla proti, avšak pro mnohé zcela nepochopitelně dopadlo rozhodování opačně. Tedy pro vstup.

Totiž jak by si k vystoupení „veřejné bezpečnosti“ Velké Británie přišli oligarchové, kteří o brexitu za zavřenými dveřmi jednali v rámci pravidelného bilderbergování? Co politici a „neziskovky“ žijící a fungující z evropských dotací? A co „chudáci“ angličtí důchodci zneužívající „štědropského“ systému ve Španělsku?

Ne, vše je dávno rozhodnuto, žádné volby ani referenda nefungují. Teď se v rámci mírně zvýšených bio-sociálních tlaků udělá pro lidi několik jakýchsi „precedensů“, jako tomu začalo nedávno ve Švýcarsku ve formě odmítnutí nepodmíněného základního příjmu [2] a ve výše zmíněném Rakousku ve formě „průhledných“ a „transparentních“ prezidentských „voleb“, neboť je potřeba, aby s „těmi blbostmi“ dala společnost takzvanému 1% nejbohatších na nějakou dobu pokoj. Jenže ono je to stejně dožene, až jim ty jejich peníze budou k ničemu v době, kdy i oni tvrdě pocítí, že naší planetě dochází zdroje a že už i jich se týkají jimi vytvořené přírodní problémy. Pak budou chodit pro pomoc a rady k vědcům, odborníkům a minimalistům. Jenže to už může být příliš pozdě.
 

Použité zdroje

Foto: novinky.cz (Lauren Hurley, ČTK/AP)
 

24.06.2016, 02:45

Průběžný stav je 51 % pro odchod z EU, 49 % pro setrvání,“ píší k 02:30 Novinky.cz a my na to: WoW, jaké to nepředvídatelné překvapení?! Nic, jdeme na kutě, abychom se dopoledne dozvěděli, že se to záhadně přehóplo na 51% pro setrvání a 49% pro brexit. Nebo tak podobně. Evropští finančníci musí dávno spát smíchy…
 

24.06.2016, 03:00

Příklad trefných názorů v posledních minutách pramenících ze zkušeností některých novinkových diskutérů:

To stejně dopadne jako prezidentské volby v rakousku, kde zázračně rozhodly korespondenční hlasy. Tady se to taky nějak ošéfuje. Jsou v tom těžký prachy a ačkoliv si přeju aby británie z EU odešla a následně se pak celá EU rozpadla, tak mám obavu, že příslušní lidé si setrvání britů v EU bohužel ohlídají

Napsal Josef Kalenda, Náchod v pátek 24. června 2016, 02:49:23.

Jestli chtějí státy EU svobodu, musí EU padnout.

Napsal Vít Hoza, Ostrava v pátek 24. června 2016, 02:27:52.

Já ti říkám, jestli si ten brexit neohlídáš, tak jsi u mě mrtvej Homolka! V 03:00 dále nic, pokračování dopoledne.
 

24.06.2016, 07:00

Zatím dle očekávání na Novinky.cz název článku „ON-LINE: Británie odchází z EU“. Teď ještě zjistit, při dodatečném sečtení hlasů, že vlastně „ON-LINE: Británie zůstává z EU“. Vše psáno tak hezky neurčitě a „napjatě“.

No jenom aby to nebylo trošku „líp“ ošéfované a nebylo z toho ještě větší divadýlko, aby se lidu ukázalo, že politici a elity mají „pravdu“. Můj černý scénář je takový, že vyhrají třeba o procento příznivci brexitu. Potom se bude hrozně oslavovat. Jenže „trhy“ a ta pakáž samozřejmě budou reagovat a pořádně se to rozmázne v médiích a začne se ve velkém strašit. Politici se do toho pustí a televize budou ukazovat jak je zle, jak se vše bortí. A jelikož referendum není pro vládu závazné, jako i jinde, což samo o sobě je z podstaty věci špatně, tak i ne úplně skálopevní příznivci brexitu nabydou dojmu, že se rozhodli špatně. A přesně pár takových ukážou v telce a bude vymalováno. Ti se použijí jako argumentace politiku ve zdůvodnění rozhodnutí o setrvání. A nebo dostanou Britové „druhou šanci“ jak se rozhodnout „lépe“. Vystrašení a správně „motivovaní“ ovčané se prostě rozhodnou „správně“. No a jako třešnička na dortu se celé tohle divadýlko použije jako ukázka elit v ostatních rebelujících státech, co se bude z ekonomikou dít, když se rozhodnou odejít. Toliko k tomu, jak to vidím já a budu hrozně rád, pokud se budu mýlit 😉

Napsal na FB zeď Svobodného vysílače CS uživatel Adam Balko rovněž velmi zajímavý možné scénář.
 

24.06.2016, 07:05

7:05 – Britové rozhodli o odchodu z Evropské uni,“ píši po pěti minutách Novinky.cz, ale my si ještě počkáme.
 

24.06.2016, 09:45

Aby to s tou Británií nebylo tak, že je chtějí Američani na poslední chvíli zachránit od kolapsu (skrze uprchlíky) a aby mely elity v Evropě ještě místečko.

Podnět Michala Mausera, redaktora DuchDoby.CZ.
 

25.06.2016, 13:00

Stále trvám na tom, že jde o pouhé divadlo pro naivní lid a že žádný brexit nebude. Že je vše naplánované. Jaké jsou Vaše verze? Napište nám do komentářů nebo interFóra.
 

25.06.2016, 20:15

Ano, již to začíná, podle Guardian Referendum o brexitu není právně závazné, čili pokud oligarchové „neujedou“, jako obvykle, nad zmanipulovanými volbami, „ujedou“ například na tomto. Nebo na čemkoli jiném. Brexit prostě neprojde, na to se můžeme spolehnout. A když ne kvůli manipulaci nebo nezávaznosti referenda, tak kvůli nesoběstačnosti, respektive výmluvám, že je „Velká Británie“ na EU již příliš závislá. Na čem to nakonec „ujede“, je vlastně úplně jedno. Na brexit prostě zapomeňme, to se „jim“ nehodí.

Proč tolik povyku? Je přeci potřeba zjistit, co se může stát, jak se zachovají další státy, jak bude reagovat společnost, co vše to může způsobit. 1% si s námi hezky hraje a všichni jim to hezky baští.
 

27.06.2016, 17:37

V tomto článku se věnujeme problematice brexitu. Poslední zprávou je, že Cameron odchod z Evropské unie nespustí. V nedávné době jsme spustili pokročilý komentářový systém, proto další aktualizace článku můžete sledovat níže právě v rámci komentářů, kde lze zároveň interagovat.
 

04.11.2016, 11:38

Se spuštěním brexitu musí souhlasit britský parlament, rozhodl soud,” píší mainstreamová média [2].

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
7 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Michal Mauser
Michal Mauser
7 roky před

Že by chtěl Cameron najednou odstoupit (navzdory předchozím tvrzením), protože se mu prohru rozhodly elity osladit? Brexit: David Cameron To Step Down After Historic Referendum To Leave EU