Konference V-Day Č-S 2017

1. července 2017 se v Brně uskutečnil první česko-slovenský přednáškový den Projektu Venus nazývaný příhodně V-Day, kde vystoupili koordinátor a kontakt Venus Projekt pro Českou republiku Martin Schön a příznivci Tomáš Martinčok, Marek Kopilec a Matěj Korian. Přednášky byly zakončeny moderovanou tématickou diskuzí.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Záznam přednášek

Jakub Schön – Ekonomika zdrojů a vědecká metoda / V-Day Česko-Slovensko 2017

Pro doplňující informace a/nebo případné dotazy na Jakuba k tématu Ekonomika zdrojů a vědecká metoda můžete využít navazující diskuze v našem interFóru ZDE, anebo rozvést či se zapojit do diskuze pod tímto článkem.
 

Tomáš Martinčok – Úvod do všeobecnej sémantiky / V-Day Česko-Slovensko 2017

Pro doplňující informace a/nebo případné dotazy na Tomáše k tématu Úvod do všeobecnej sémantiky můžete využít navazující diskuze v našem interFóru ZDE, anebo rozvést či se zapojit do diskuze pod tímto článkem.
 

Jakub Schön, Tomáš Martinčok – Lidské chování / V-Day Česko-Slovensko 2017

Pro doplňující informace a/nebo případné dotazy na Jakuba a Tomáše k tématu Lidské chování můžete využít navazující diskuze v našem interFóru ZDE, anebo rozvést či se zapojit do diskuze zde pod tímto článkem.
 

Diskuze na téma Vzdělávání a přechod / V-Day Česko-Slovensko 2017

Pro doplňující informace a/nebo případné dotazy týkající se témat moderované diskuze můžete využít navazující diskuze v našem interFóru ZDE, anebo rozvést či se zapojit do diskuze zde pod tímto článkem.
 
 

Vyjádření redakce DuchDoby.CZ k V-Day Č-S 2017

Redakce DuchDoby.CZ autorizuje (souhlasí s obsahem) první přednášku Jakuba Schöna, resp. informace týkající se Zdrojové ekonomiky a vědecké metody, řeč Jakuba Schöna v rámci třetí přednášky Lidské chování a samozřejmě vše, co bylo řečeno Martinem Böhmem a Petrem Taubingerem z Hnutí Zeitgeist ČR v rámci závěrečné diskuze. Co se týče tématu Úvod do všeobecnej sémantiky, s tímto souhlasit nemůžeme, neboť jednak se nedomníváme, že má cokoli společného s myšlenkovým tokem Venus Projekt, ale zejména proto, že některé informace v tématu obsažené nejsou založené na skutečnosti, viz například fakta nastíněná Martinou Böhmovou v interFórové diskuzi.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře