Přes Česko o víkendu opět projede americký armádní konvoj. Co na to Českoslovenští vojáci v záloze a národní domobrana?

Přes Česko o víkendu opět projede americký armádní konvoj. Celkem 125 vozidel a zhruba 550 lidí by mělo být součástí vojenského konvoje amerických a britských vojáků, kteří se budou v sobotu přes Českou republiku přesouvat z Německa do Polska. Přijdou již Českoslovenští vojáci v záloze a/nebo Národní domobrana?

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Jednotka v celkovém počtu 125 vozidel a téměř 550 osob se bude na území České republiky přesunovat po trase Rozvadov–Stará Boleslav–Náchod. Při přesunu budou v maximální míře využity dálnice a rychlostní komunikace,” uvedl mluvčí generálního štábu Jan Šulc. Součástí konvoje podle něj bude i několik příslušníků britské armády.

Redakce DuchDoby.CZ se opět táže, kde v tu dobu budou Českoslovenští vojáci v záloze a/nebo národní domobrana? Přijdou na hranice vyjádřit odpor, anebo jen opět setrvají pokřikovat doma od počítačů?
 

Související články:

# Do Prahy dnes přijede americký vojenský konvoj a my se ptáme, kde budou naši vojáci v záloze?

 

Použité zdroje

Text: Novinky.cz
Foto: Reuters.com

Michal Čech

trvale žijící a pracující v Německu je profesí evoluční biolog a právník. Pro pohyb na internetu využívá serverů proxy, neboť si přeje setrvat v anonymitě. Jméno Michal Čech je tedy pouze „umělecké” - používané výhradně kvůli oslovování. Znám je též pod pseudonymem „Qestament”.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře