100 let vědce Jacque Fresca, fakta o žurnalistice, aktuální kritická situace ve světě

100 let vědce Jacque Fresca, fakta o žurnalistice, aktuální kritická situace ve světě.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Abby Martin je mezinárodně známá novinářka, jež uváděla pořad bez jakýchkoli tabu s názvem Breaking the Set na kanálu Russia Today. V současné době píše a režíruje týdenní dokumentární seriál s názvem The Empire Files na kanálu TeleSUR English. Založila vlastní mediální organizaci Media Roots a spolupracuje s organizací s názvem Project Censored, která je jednou z největších výzkumných skupin v zemi. Abbyina empatie, nadšení a redakční nezávislost ji dělá jedinečným a rezonujícím hlasem s těmi, kdož hledají poctivá nezávislá média.

Abby při příležitosti stých narozenin celosvětově známého a uznávaného vědce, sociálního inženýra, designéra a futurologa Jacque Fresca bez skrupulí hovoří o moderní žurnalistice a aktuální kriticky nepříznivé situaci ve světě. Nutno podotknout, že Jacque Fresco je zakladatelem Projektu Venus (The Venus Project) usilovně a intenzivně pracujícím na Ekonomice založené na zdrojích, o které informujeme rovněž my v rámci Hnutí Zeitgeist.

 

Abby Martin: Jacque Fresco – 100 let

 

Použité zdroje

Foto a text: Hnutí Zeitgeist

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře