Výzva k podání trestního oznámení za krádež lithia

Výzva k podání trestního oznámení za krádež lithia. Australská firma se snaží, spolu s českými vlastizrádnými politiky, ukrást občanům lithium za 3 biliony korun. Musíme je zastavit už před volbami, pak bude pozdě!

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Dnes jsem podal trestní oznámení na Bohuslava Sobotku, ministra průmyslu Jiřího Havlíčka a další neznámé pachatele. Pokud nechceme, aby to odložili jako obvykle, musíme to podat všichni. Jedině tak je naděje, že se najdou čestní a zároveň odvážní policisté a státní zástupci, kteří se nebudou bát věc začít vyšetřovat. Proto Vám v příloze posílám vzor trestního oznámení. Na místo oznamovatel napište svoje jméno, příjmení a datum narození a nahoru vpravo dopište, na který policejní útvar nebo státní zastupitelství to podáváte. Je to jedno, podejte to klidně na nejbližší policejní stanici v místě Vašeho bydliště. Můžete to podat dvakrát, na policii i na okresní či krajské státní zastupitelství. Je třeba to tam donést osobně do podatelny nebo poslat doporučeně poštou. Mailem nestačí, pokud nemáte elektronický podpis (můžete odeslat osobní datovou schránkou, pozn. red.). Čím více těchto trestních oznámení bude podáno, tím to bude mít větší váhu. Zabere Vám to jen deset minut času a 38 Kč za poštovné (odeslání datovou schránkou je bezplatné, pozn. red.). Tak se ničeho nebojte a podávejte trestní oznámení.

Dále můžete psát a případně volat všem politikům, na které máte kontakt a žádat je, aby s tím něco dělali. Teď je před volbami, politici jsou mnohem ochotnější jednat s občany než jindy. Také se snažte, aby se informace o chystané krádeži lithia rozšířila ještě před volbami mezi veřejnost, mluvte o tom se svými známými, přeposílejte maily, šiřte to na Facebooku a jiných sociálních sítích. Pokud máte své internetové stránky, dejte to tam (vloženo na DuchDoby.CZ, pozn. red.).

Do voleb zbývá jen 14 dní. Pokud zůstanou u moci zločinci z ČSSD a dalších vlastizrádných protinárodních stran, tak lithium za více než 3 biliony Kč bude nenávratně ukradeno. To je větší škoda než kupónová privatizace, tunelování továren a bank v 90 letech, fotovoltaické elektrárny, církevní restituce a předražené dálnice a další státní zakázky dohromady. Málokdo má představu o velikosti částky 3 biliony, pro představu by si za to každý Čech nad 18 let mohl koupit luxusní auto nebo by si každá česká rodina mohla koupit malý byt ve středně velkém městě či domek na vesnici. TAK SI NENECHTE TYTO PENÍZE UKRÁST A DĚLEJTE VŠECHNO PROTO, ABYCHOM SPOLEČNĚ POLITICKÉ ZLOČINCE ZASTAVILI.
 

Autor článku

JUDr. Bc. Norbert Naxera

Přílohy k článku

# Originální mailová výzva
# Šablona pro podání trestního oznámení

Související články

# Tunel jménem lithium aneb druhé OKD pod taktovkou ČSSD
# Lithium – vláda schválila krádež století
# Sobotka – odpověď na dotazy ke kauze Lithium

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
9 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Jindra Tichý
Jindra Tichý
6 roky před

Celé lithium a věci kolem slouží jen k politické manipulaci, Naxera dělá gesta, ale důkazní rozbor, kdo, kdy, kde, jak, čím spáchal přesně jaký čin je v prdeli a ne v trestním oznámení. Je to v podstatě novinový článek, pojmenovaný jako trestní oznámení, bez jakéhokoliv účinku, kromě politické masáže. Zločin to je, to bezesporu, ale podle současného práva poněkud v luftu. Nutně tedy příchází v úvahu motiv tohoto nedotaženého úkonu a sledované cíle. Uspět v trestním oznámení to však rozhodně není. Ti, jež se zvou vlastenci by se neměli dopouštět stejného manipulativného hnusu, jako politické mafie, jinak se stávají politickými a kariérními mafiemi též.

Martin Mojmír
Admin
6 roky před

Na Facebooku k příspěvkuZahraniční dluh Česka roste, míří ke třem biliónům”, jenž souvisí s tímto tématem, byla položena otázka „Proto asi chtějí darovat lithium cizině, že by tím platili dluh,” na kterou reagujeme v tématu interFóra.

Prvně je třeba podotknout, že splatit nebo jen splácet dluh není v zájmu žádného politika. Kromě toho, že za současné funkce centrálních bank je jakýkoli dluh podvod a zločin [Komu a čemu slouží Česká národní banka?], [Duch doby: Dodatek (Zeitgeist: Addendum)]. Jako společnost nedlužíme nikomu nic. Ani Vy, ani já, ani nikdo jiný, dokonce ani politici, kteří jsou beztak jen nevzdělanými sluhy oligarchů. Příčinu je třeba hledat u centrálních bank a jejich majitelů a u nikoho jiného. Vše ostatní je už jen následek.

Pokud se vrátíme k zájmu politiků, v jejich zájmu je jen koryto, nahrabat si co nejvíce. Je žádný státní dluh nezajímá. Jakmile se bude lámat chleba, odstěhují se do zahraničí a nás tu bez mrknutí oka nechají. Taková je faktická realita.

Pokud se chceme bavit o slušných politicích, tak si můžete být jistá, že ve vrcholové politice, kde se o něčem rozhoduje, žádného nikdy nenajdete. Není to jednoduše možné. Důvody, proč tomu tak nikdy nebylo, není a nebude, naleznete např. ve výše uvedeném dokumentu Duch doby: Dodatek.

Martin Mojmír
Admin
6 roky před
Reaguje uživateli  Jindra Tichý

Nemohu nesouhlasit, napsal jsi to zcela přesně. Článek je dobrá „pračka” na lajky, tzv. clickbait, tím to ale končí. Že z toho jako obvykle nic nebude, je nadmíru jasné. Jen alibisticko-pokrytecké bouřlivé diskuze na Facenoobu… Není co více řešit.

Qestament
Qestament
6 roky před

Kdo teda podal trestní oznámení? Není mi to z článku jasný. Dejte mi nějakej údaj ať si můžu podle zákona o přístupu k informacím vyžádat skutečný znění. Nebo jaká je spisovka? Tohle je o hovně.

Martin Mojmír
Admin
6 roky před
Reaguje uživateli  Qestament

TO údajně podal Norber Naxera. Spisová značka žádná není, prý poslal TO poštou. Poprosil jsem ho, aby mi jej pak dal vědět, abych se mohl k nějaké spisovce přidat, ale jak znám Norberta, nejspíš se už neozve.

Hanick
Hanick
6 roky před

Lithium a rubidium – dvě komodity, které jsou v této oblasti těžitelné a republice by přinesly bilióny Kč.

Pavel Polák
Pavel Polák
6 roky před
Reaguje uživateli  Martin Mojmír

Spisová značka bude až to začnou řešit – měli by do měsíce. Myslím že každá významnější osoba má datovou schránku – takže pokud to poslal elektronicky, mohl to sem zkopírovat..

Pavel Polák
Pavel Polák
6 roky před

No je to sice taková marná utopie, že tady v tomto státě bude někdo šetřit nějaké tr.oznámení – ale snaha autora (zvláštěpak ke strhnutí ostatních) je chvályhodná 🙂

Stanislav
Stanislav
6 roky před

Podal sem to v Kolíně.
Do dvou dnů mi napsali, že to předávají doněkam jinam.
Od té doby, jak jinak – ZDECHL PES =D (Y) =D