Češi vyvinuli probiotika zvyšující imunitu. Farmaceutické firmy všech zemí, do boje!

Nová generace probiotik, která výrazně zvyšuje obranyschopnost organismu, to je výsledek práce brněnských biochemiků. Na projektu se kromě soukromých výzkumníků podílí Technologická agentura (TA ČR) a Masarykova univerzita (MU) v Brně.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Nová probiotika s českým patentem maximálně přispívají k obnovení funkce střev po užívání antibiotik či po chemoterapii tím, že zde vytvářejí unikátní vrstvu bakterií. Tato technologie dosud nemá ve světě konkurenci. Jednou ze stěžejních funkcí střev v lidském těle je vytváření mikroflóry, která ovlivňuje celkovou imunitu organismu. K jejímu zásadnímu narušení však dochází například po každém užívání antibiotik, uvádí MU ve své zprávě,“ zahajují svůj článek Novinky.cz ZDE.
 

Pohled redakce

Čeští vědci vyvinuli revoluční probiotika mnohonásobně zvyšující imunitu, co to pro nás znamená nebo může znamenat? Přinejmenším problém pro farmaceutické firmy, kterým může klesnout zisk. Teď to bude jako odpověď chtít alespoň více chemtrails a chemie v jídle…

Teď vážně, dávno víme o existenci genové terapie a nanorobotiky, díky čemuž nemusíme žádné nemoci vůbec řešit. HIV, rakovina, tuberkulóza, kapavka, mor… Prakticky veškeré nemoci jsou věcí minulosti. V současnosti je to věcí zejména ochranných známek, patentů a jiných tajemství bohatých jednotlivců – především oligarchů. Ona báječná probiotika zařadíme spíše do kartotéky splašek pro chudé pod písmeno N a/nebo I (jako naivní a/nebo idioti).
 

Související články

Světu vládne 13 rodin

 

Použité zdroje

Foto: Masarykova univerzita
Text: Novinky.cz

Michal Čech

trvale žijící a pracující v Německu je profesí evoluční biolog a právník. Pro pohyb na internetu využívá serverů proxy, neboť si přeje setrvat v anonymitě. Jméno Michal Čech je tedy pouze „umělecké” - používané výhradně kvůli oslovování. Znám je též pod pseudonymem „Qestament”.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře