Pozvánka na Letnou 17.11.2016

Dne 17. listopadu na Letné se nejspíš stane něco, co se pražské kavárně, exkrementům (stohovnařům), rádobyumělcům (plivačům jedu na našeho prezidenta Miloše Zemana) a dalším kolaborantům a vlastizrádcům placeným Osou světového zla nebude ani dost málo líbit.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Na demonstraci se totiž bude říkat zakázaná pravda, která byla našimi médii uvržena do klatby. Pravda, která se stává mocnou zbraní v bitvě o vědomí lidí a budoucnost ČR. V bitvě, kterou odstartovala gigantická mediální kampaň nadnárodních zrůd a našich morálně nemocných mocných o „nezávislé“ veřejné mínění. Pravda o invazi muslimů a prolhanosti vítačů, o Kalergiho plánu a genocidě Evropských národů, o cílech landsmanšaftu a jistého Hermana, o justiční mafii, o agresivním útočném paktu, který nás stále silněji tlačí do světové války s Ruskem apod. A také o nesmírném významu spojování společnosti, jakož i o těch, kteří o spojování sice mluví, ale dělají opak.

Pozoruhodné je, že tato akce, ačkoliv je organizována na podporu prezidenta Zemana, který je tzv. mimoparlamentní opozicí považován za jediného politika, který se nebojí mluvit pravdu, je soustavně napadána právě touto opozicí. Nejprve došlo k pokusu akci ukrást, pak jsme byli vydíráni, abychom ji přepustili komusi jinému, následovalo zlovolné šíření informací o tom, že akce je zrušena a přesunuta jinam, dokonce že na akci vystoupí známí vlastizrádci – Sobotka, Dienstbier, Halík atd. Neuvěřitelná náhoda? Asi sotva! Ale to všechno jen posílilo naše odhodlání akci uskutečnit, a to v pojetí, které podstatně převýší běžný standard.

Současně dostáváme z mnoha stran opakovaně varování, že pokud akci nezrušíme, přijdou na ni provokatéři jak z části mimoparlamentní opozice, tak z neziskovek financovaných Sorosem a U.S.Embassy, ale pravděpodobně i dovezení profíci – snad až z Ukrajiny. Proto jsme požádali o zvýšenou ochranu policie a dalších organizací.

Proto přijďte nás podpořit s transparenty, vlajkami, rámusidly, ale i bez nich. My jsme tady doma a nenecháme si svou zemi ukrást a zničit zkorumpovanými figurkami ve vedení státu, ani US neziskovkami, ani bezcharakterními herci, kteří dělají svým čestným kolegům jen ostudu. Nedopustíme český Majdan, nestojíme o ropnou „demokracii“, nehodláme se stát otroky Světovlády a odmítáme roli loutky obětované v atomové válce! Těšíme se na Vás!

Jménem mnoha organizátorů: Ing. Oldřich Lukáš, Jan Dlouhý a další.
 

Demonstracě národní jednoty 17.11.2016 v Praze
 

Prohlášení redakce

Redakce DuchDoby.CZ tímto autorizuje pozvánku na DEMONSTRACI NÁRODNÍ JEDNOTY, jelikož se s jedním z organizátorů akce, panem Oldřichem Lukášem, zná, přičemž tento má naší důvěru. Redakce DuchDoby.CZ se demonstrace zúčastní rovněž a bude z ní pořizovat kamerový záznam.
 

Podpora naší práce

Pokud chcete podpořit naši práci, budeme velice rádi, neboť tato je nesmírně časově náročná a společensky jistě důležitá. Číslo účtu pro Vaše dary je 55555513 / 2010 (nezapomeňte napsat do zprávy pro příjemce „dar”). Díky Vašim příspěvkům si budeme moci dovolit podobných akcí se účastnit, zaznamenávat je a výsledky zveřejňovat. Bez Vás to příliš nepůjde. Za případnou pomoc děkujeme.
 

Autorství článku

Autor: Oldřich Lukáš, Jan Dlouhý
Korektura: Martin Mojmír

Použité zdroje

# Foto: Stanislav Zbyněk, ČTK [2]

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře