Reakce Národní domobrany k údajnému pokusu o dehonestaci domobranecké myšlenky

Ještě včera byla Národní domobrana hrozbou a dnes je pro změnu v rozkladu, píše infocentrum Národní domobrany, které zároveň komentuje údajný nejnovější pokus mainstreamu, konkrétně portálu Aktuálně.cz patřícího do mediální skupiny Economia Zdeňka Bakaly, o dehonestaci domobranecké myšlenky.

Prostor pro Váš odkaz
Komerční banner 770x100px (pro více informací, jak na DuchDoby.CZ inzerovat, klikněte SEM)

Posedlost mediálních klaunů Národních domobranou dosáhla svého pomyslného okurkového vrcholu upoceným článkem zveřejněným toto úterý na protinárodním portálu Aktuálně.cz patřícím do mediální skupiny Economia havlisty Zdeňka Bakaly (http://zpravy.aktualne.cz/domaci/domobrana-skomira-chybeji-aktivni-bojovnici-schuzuje-se-u-pi/r~bcac4096581111e6a4100025900fea04).

Zatímco ještě včera byla Národní domobrana zlověstně rostoucí a nebezpečnou paramilitaristickou organizací, jejíž ozbrojení členové se nerušeně proháněli po lesích a představovali konkurenci ozbrojeným složkám státu, dnes má být virtuálním subjektem v rozkladu reprezentovaným nechopnými lídry a zmítaným nedostatkem nově příchozích. Již podruhé během krátké doby jsme se museli zasmát tomu, jak se brigádníci z filosofických fakult potácejí od jednoho extrému k druhému. Plně to odpovídá jejich černobílému vidění světa a čím dál nervóznějším příkazům, které dostávají od svých chlebodárců,” je uvedeno na webufacebookovém profilu narodnidomobrana.cz. (celý článek ZDE).

Nevíme, kde je pravda, nicméně připomeneme otázku, kde se nacházeli vojáci v záloze, domobrana nebo cokoli jiného, když jich bylo třeba. Dosud jsme odpověď na tuto otázku nedostali, a to ani od JUDr. Josefa Hörla, kterého jsme se osobně zeptali na Demonstraci proti „vlastizrádné činnosti České televize – 8.6.2016”, kde byl přítomen a který se svým členstvím v podobných uskupeních často veřejně chlubí.

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidou.

Odebírat
Možnosti upozorňování:
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře