Radek Novotný: Česká voda nepatří do rukou cizích korporací

Ani v nejhorších snech jsem si nedokázal představit, co všechno mě potká, až začnu bránit vodu. Jmenuji se Radek Novotný a když jsem pochopil, jak se zahraniční koncerny k naší vodě dostávají, rozhodl jsem se, že to tak nenechám. Co následovalo?

Prostor pro Váš odkaz

Zapálili mi auto a garáž u domu, následně mě napadli a zbili u domu dva útočníci, vyhrožovali mně a mojí rodině, sledovali nás. Křivě mě obvinili a očerňovali v médiích. Zkoušeli tzv. náhubkové žalobní útoky, aby stupňovali psychický nátlak a v roce 2016 mi dokonce vyhrožovali smrtí. Policie nikdy nikoho nechytla…

MŮJ PŘÍBĚH KOLEM VODY

Divoký západ? Ne. Tohle je realita vodárenské mafie v ČR. Naštěstí Ústavní soud (na základě mých ústavních stížností) od roku 2014–2017 opakovaně potvrzuje mé názory: ve vodárenství dochází k protiprávním komplotům, do kterých jsou zapleteni i politici. Navíc stále více lidí jako vy chápe, že pravdu nelze umlčet a zlu nelze ustupovat. Jinak budeme otroky ve vlastní zemi. Příště vám napíšu o rozsudcích, které potvrzují, že jsme na správné cestě.

Společně jsme silnější a krok za krokem se blížíme k nápravě.

S pokorou k vodě
Ing. Radek Novotný
zakladatel Nadačního fondu Pravda o vodě

P.S. Čím více lidí ví, co se děje kolem vody, tím dříve společně zjednáme nápravu. Dává vám to smysl? Pak se prosím podívejte, co děláme, jaké máme výsledky a informace zasílejte přes e-maily známým. Více ZDE.
 

Použité zdroje

Text: přijatý e-mail od Radka Novotného

 

Diskuze a podpora

Máte-li k článku nebo jeho autorům dotaz, založte si na našem fóru téma ZDE, kde se Vám můžeme věnovat. Nezapomeňte při diskuzi dodržovat místní (N)etiketu. Naše prohlášení o odpovědnosti najdete ZDE. Pokud souzníte s naší prací, budeme rádi, když nás podpoříte; informace o možnostech najdete napravo nebo níže. Za předchozí měsíc nám nepřispěl nikdo, nepomohli jste nijak. Bez Vás k pozitivní změně nedojde. Je to na Vás!

 

Nelíbí se článek?

„Zkorumpujte” nás! Pošlete na některý z našich bankovních účtů s variabilním symbolem „2022032904” a zprávou pro příjemce „DAR DDCZ 28951” rovných 99.000 Kč a my tento článek odstraníme, eventuálně pošlete korun jeden milion, načež z webu nenávratně odstraníme články k dotyčnému subjektu všechny, přičemž se tomuto znovu již nebudeme věnovat. Z něčeho fungovat musíme a proto není nic, na čem by se nedalo domluvit… Nebojte se, umíme držet tajemství. 🙂 Ostatně tak to přeci ve světě chodí, k tomu jste byli vychováni, nebo ne?